söndag 8 februari 2009

Nymålade rullgardiner, och äntligen en stor madonna!!


Igår var vi till Karlstad och Kil.....en väldigt trevlig tur, då jag fick besöka Mia på Änglarum:http://rummetforvalbefinnande.blogspot.com/ !!
Hon var precis lika go och trevig som jag föreställt mig!
Äntligen hittade jag en madonna i rätt färg och precis så nött och fin som jag ville ha!!


Hon kommer nog att få bo på olika platser här i Rud...men just nu står hon i vardagsrumsfönstret....tidigare har jag bara en mindre madonna ....som jag köpte på auktion för många år sedan...men den är rosa och ljusblå , så den är lite svårplacerad , så den får vaka över oss i sovrumsfönstret.



Liten fin påse från Änglarum...som verkligen är en mysig butik...är ni i närheten av Kil så får ni inte glömma att kika in där!!
I påsen finns en fin klämma som jag inte fått upp ännu...



Denna helgen och kommande vecka ,kommer att ägnas åt mycket målning, då jag har beställningar och dessutom dragit igång målning av rullisar till oss själva!
Denna gången var det äldste sonen Jonatans tur att få rullgardiner målade...hittade så fina rullgardiner i linne, på Jysk!
Riktigt fina i linnebeige...passade så bra till hans grå/beige randiga tapet!
Detta blev mönstret för dagen!
Nu hänger de på tork i hans rum....dessutom målade jag ett bord , då jag ändå ville prova en färg för en beställning...nu står det på tork.
Det är kul att måla!!

Allt för idag!!
Ha det gott!

17 kommentarer:

Granne med Selma sa...

Hejsan!
Åh, va kul! Att du varit hos Mia! Visst är hon nästan för go för att man ska kunna tro att hon är sann. Hon är en sån där expedit som skulle kunna sälja småsten till en småländsk bonde:-)
Tänk att jag har också stått och hållt i en madonna många gånger. fast jag har nog inte varit redo än för jag har aldrig köpt någon. Vet inte varför. Vill att det ska kännas riktigt rätt. Men det är ju så fint! Det ser jag ju hos dig.

Kram till dig min bloggvän - som jag sällan kommenterar tillbaka till. Fast det gör jag nästan inte hos någon längre... önskar tiden blir bättre och att du/ni har tålamod med mig fast jag är så osynlig...
/Sussie

♥ Pia... sa...

Hej..ja jag ska minsann åka te Kil ja me..har varit hos Mia en gång förlänge sedan..supergo tjej och såå trevlig..tror jag var därinne i flera timmar:)..Jysk får det oxå bli..det är lite närmare dit än te KIL..hihi..finfina rullisar du målar..tusan vad du är duktig md penseln...ha en skön kväll..kram..Pia

Viola sa...

Vad du kan...så fin rullgardinen blev, härliga färger ihop och din madonna ljuvlig, tror att jag har en likadan som du som inköpts hos syrran i Kivik i höstas, ha en bra vecka som kommer, kram

hönemor sa...

Hej du, hittade till din blogg via Vardagsmirakel. Du har så fint och hemtrevligt hos dig, så i morgon ska jag följa din blogg tillbaka till början. Vilka fina rullgardiner du målar.Katarina

Snuttan sa...

vilken underbar Madonna. Var har du hittat den?

Anonym sa...

Så trevligt med en tur! Fina inköp också. så roligt att det "rullar" in beställningar (vitsig värrre)Roligt att måla...men jag blev inte nöjd med färgen på skänken...på't igen ;)

Älfgärdet sa...

Ja Änglarum har något alldeles extra. Tur att jag bara bor dryga milen bort så jag kan komma dit ofta :). Rullgardiner ifrån Jysk??? Kanonfina! De såg ju jättebra ut för att måla på. Så vackert!

Gårdsromantik sa...

Så vacker rullgardin - nästan som gamla mjölsäckar.

Madonnan såg härlig ut också!

Kram Maud

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Åhhh, vilken fin madonna..jag har ingen, men jag måste nog införskaffa en ser jag..
Och jisses vilken fin rullgardin...ojjj vad fin !!
ha det gott
Kraam Anette

Tvert-om-tanten sa...

God morgen, Marie!
For en nydelig madonna! Jeg vil også ha... Og har de så fine rullegardiner på Jysk..? Vi trenger rullegardiner på soverommene. Synd jeg ikke er så flink som du til å male... da hadde de jo blitt enda finere...
Ønsker deg en fin uke!

Anonym sa...

Har varit sugen på en madonna ett längre tag. Varit på en affär här i staden och tittat och suktat lite.
Att måla rullgardiner måste vara en svår konst, vad duktig du är!
Ha det gott

Anna tassar in.. sa...

Aha..du är en fena på mycket du ser jag..Madonna hon kommer till Gtbg i aug..det hörde jag på radion idag..:) men du har en helt annan madonna här ju..mmm stilig..

Hanna sa...

tack för kommentaren inne hos mig och än engång jäätte fina bilder.
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Anna tassar in.. sa...

Du...jag har sådana rullgardiner i alla rum här..jag är lite tokig i dem..jepp rullgardin och paneler i vitt..överallt nästan..du vet min stil är enkel..jag tycker ditt tryck är coolt..hmmm..ska klura på det..du inpirerar mig..mmmVakre Hjem du..det är tidningarnas tidning.

Lantligt i stan sa...

Så fint du målat!! Blir avundsjuk på din nya madonna, precis en sådan drömmer jag om! Har en hylla där den skulle passa perfekt...
Kram Anki

Stina sa...

Vad fint. Kan du inte flytta närmare så att vi kan jobba ihop. Va? Puss

Morfars bod sa...

Finfint, kul att få tag i något man
sökt ett tag.
Rullgardinerna är som vanligt supersnygga.Jysk kan verkligen överraska ibland.
Ha en bra dag,V.T