lördag 5 september 2009

Möbellagret....


Denna fina blomsteruppsats i en vacker terrin, fick jag av goa vännerna häromdagen...helt ljuvlig...jag går och njuter av den hela tiden:)Ja, här har ni möbellagret, haha!
Just nu står det fyra soffor , två fåtöljer och diverse bord och stolar i en salig röra...det är ett under att vi får plats själva!
Nu var det så att guben hade lagt ett bud på en nätauktion, på en fin gustaviansk soffa, detta var innan vi köpte den lilla bakelsen på auktion....ja jisses,guben trodde rakt inte att vi skulle få soffan...men det fick vi ,för vårt maxbud förstås...ni skymtar den soffan till vänster , den är i pärlgrå rotting.
Ni förstår att det blir svårt att kunna behålla alla soffor!!


Bakelsesoffan har ju jag svårt att släppa då.....skänken hämtade vi utanför Göteborg för nån vecka sedan , men har inte fått in den förrän nu...men den är bara ställd på plats, piffet och flytt av tavlor och klocka får vänta......men visst är den söt!


I hallen står numera skänken vi hämtade i Dalarna, soffan har fått maka på sig till andra sidan av hallen....Nu är det ju höst på riktigt, och vi njuter av att få mysa i stearinljusens sken igen!!:)
allt för ikväll!
Ha det gôtt!

8 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

Det är alltid lika mysigt att kika in här hos dig Marie. Du har en förmåga att få det så hemtrevligt och man känner sig så välkommen.
Kram kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja du har och välja på, och alla lika fina. Den nya med rotting ser jättefin ut. Bra köp ni har gjort.
Ha en fin söndag.
Kram
AnnaMaria

corrina sa...

Så fina möbler, tänk om min gubbe gjorde samma sk men han delar inte riktigt min stil. KRam

Anna sa...

Marie ditt hem är som taget ur en tidning...ett reportage ur värsta heminredningstidningen..så vackert så man dånar..mmm nu är det lite höst..men just idag fortfarande sensommar..för det är varmt o soligt här..ska just ta en promenad tror jag..

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Så mycke fina möbler!!! Å härliga blommor!
Kram Agnetha

Pilgården-Susanne sa...

Ha ha ja du har lite att flytta runt på ;) Jättefint! Men svårt att välja antar jag!!
Kram
Susanne

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Mycket möbler och jättefina möbler! Det kommer att bli svårt att välja förstår jag!
Kram
Marie

Anonym sa...

Vilket ljuvligt litet bord. precis ett sånt som jag sökt. var har du hittat get eller är det ett gammalt bord? Mvh/Elisabet