lördag 8 januari 2011


Ojoj, det blev ett sent inlägg ikväll....har varit hos goa vännerna och ätit årets första semla, trevligt:)!
Igår hade vi lite barnkalas för lilleman, så helgen har varit full av aktiviteter, bakning, städning, matlagning, målning av rullisar och annat...sedan åkte ju granen ut också...det drar ju med sig en hel del.....men julgransljusen gick sönder i förrgår, så varför ha en mörk gran inne som dessutom barrar ...så tidigt har nog aldrig granen slängts ut tidigare...men vad är det egentligen med belysningarna nuförtiden, denna var två år gammal!!??
Tror jag ska satsa på en antik belysning, för jisses så länge jag hade min gammelfarmor och gammelfarfars gamla belysning, som de i sin tur haft sedan fyrtiotalet!
Nä,nu ska jag lägga mig och läsa Paganinikontraktet av "Lars Kepler"
himla bra!
Ha det!

4 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Oj ..du hade gjort mycket du:).. JA gamla ljusslingor de är bäst.. min är fortfarande hel som jag köpte till julen -74 ...vår första jul som föräldrar:) Har inte plockat bort hela julen än hos mej köket har jag fixat til idag.. sen kommer resten.. en semla ..mm inte så tokigt..får nog vänta med min första semla liiiite till .. gonatt..
Pia

Anneli sa...

full fart i stugan ser jag. Rullisarna verkar vara i toppproduktion! Fin annons i Lantliv! Här återvände min energi idag, efter ett dygns totalras, då magsjukan gjorde sig till känna ett par intensiva timmar på natt till lördag...Men nu är det snart kliniskt rent från Julen även här - skönt. I morgon börjar oxveckorna på allvar - ska bli riktigt skönt med hela veckor igen, tänk så konstigt det är :)

Tidsmästarinnan sa...

halloj vännen! nää, nu åker snart vårt barrande granskrälle ut också.
vad mysigt med barnkalas :-) men det brukar medföra lite pyssel före och efter, ha ha!
kram kram
Susanne

Marias Hörna sa...

Hej på dig. Tittar in för att se hur du har det. Du verkar ha det fullt upp tycker jag det verkar som :) Ja dessa belysningar. Håller med dig. Fast vår har allt hållit ett par år nu...inte dåligt. Men fästen tenderar att gå söner då och då. Har en gammal typ 40-tal i förrådet kanske skall ta fram den då. Gör dig nu en riktigt god dag. Kramar från Maria