tisdag 5 juli 2011

Vårt stillösa kök:)


Vårt kök är verkligen inget stilrent kök.....det skiftar utseende ganska ofta, men det är alltid väldigt bohemiskt, man skulle inte kalla det sterilt direkt;)
Även om jag är en inredningsnörd som läser allt jag kommer åt om inredning, märker jag hur tråkigt jag tycker det ser ut med helt sterila kök med kala bänkar och på sin höjd en skål frukt i ett hörn av en bänk, det är helt enkelt inte jag.
Jag vill dessutom ha in färg i mitt hem....
och vårt kök domineras ju av vår häftiga röda kyl som vi inte ångrat en sekund:)!!


Bordet i köket är inte stort och det är inte ofta vi äter här, då vi har matsalsbordet i salen precis intill....bortet är dessutom i grått trä med röd kant och därtill perstorpskiva ,alltså ingen dyrgrip direkt, men med stort affektionsvärde för mig då det var min mormors , som gick bort i fjol.
Lägg till en hoper loppisfynd, så får ni det så här bohemchict;)
Just nu är jag väldigt förtjust i den underbara mörkröda hängpelargon som verkar trivas alldeles ypperligt inomhus i vårt kök:)
Önskar er alla en underbar dag, själv ska jag snart till butiken:)

2 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Du har smak, vännen! Jag gillar också färg och mustighet i inredningen. Och lite stök och bohemiskt ska det vara, då trivs jag!
Ha det gott,
Eija

Ullis/Leva på landet sa...

Jag gillar ditt kök, ser så ombonat ut. Klarar inte heller av att ha ett sterilt kök, även om jag inte alls har så mycket som du har. Gamla burkar och pelargoner är något jag inte kan vara utan.

kram Ullis