tisdag 7 februari 2012

Gamla favvisar!


Hittade gamla bilder sedan flera år tillbaka, många av dessa saker hänger forfarande med....lilla skrinet här fick jag som barn av en gammal dam, med tillhörande vers i:)
Har ju en svaghet för gamla figuriner...detta är "Lisa"
Tennljusstakarna är sålda, något jag aldrig kommer att sälja är dock hyllan i bakgrunden den, är riktigt gammal, från 17oo talet och köptes för att hänga över vår numera 14-årige sons skötbord, nu har den dock hängt i salen i mååånga år:)


Små söta engelska parhundar, sålda.....annnat finns kvar...
Här har vi lilla Påskliljan, sliten figurin i underbar färg:)....hyllan är från förra sekelskiftet...kronan har jag fått av goa Mia, (Rummet för välbefinnande):)Våra härligt slitna pardörrar som suttit i den gamla glasverandan här förr...står numera i salen, då glasverandan är borta sedan säkert över 80 år, vilket är jättetrist, någon gång är min dröm att få en glasveranda igen!
Piedistalen med handmålat landskapsmotiv från sekelskiftet, finns numera till salu i min butik HEMTREVNAD:)Lite godsaker från hyllan i salen, tyvärr är gipsreliefen ett minne blott då den for i golvet......


Här har vi lilla hyllan som jag säker fått hundra förfrågningar om jag säljer, vilket jag inte gör:)

kort på min älskade Mormor som gick bort i nov-10...allltid älskad och enormt saknad......
Det vita porslinet står forfarande kvar i hyllan , mera har tillkommit med åren, då denna bild har några år på nacken....önskar er en fin dag!1 kommentar:

skifferhuset sa...

Hej Marie! Å vilka fina pardörrar, får nog ge mig på jakt efter sådana under sommaren! Fast då får nog mannen i huset ett utbrott, fast han är ganska tålig å tycker att gillar jag en sak så är det ok! Ha en fin dag! Kram Iréne