fredag 27 mars 2009

Secket vär!!!


Fy hoggarn secket vär vi har...full snöstorm ,och det yr igen innan man hinner blinka!
Jag som hade tagit vårbilder intill husväggen och skulle visa er idag...de fick jag inte in , då de sista bilderna hackade....så här ser det ut utanför fönstret nu!


Ja, ni får stå ut med mina konstiga bilder, men jag hittade mina gamla röda träägg som jag haft i många år, de hamnade i köket förstås ,där rött är ett återkommande inslag.


De köptes på en hemslöjdsaffär för en herrans massa år sedan, och är ganska tunga så de hänger ner riset en del...men fina är de tycker jag.


Rött är ju vackert , vid min spis ser det ut så här...och rödlök älskar jag!
Allt för idag...önskar er en fin helg!

11 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

ja, secket vär vi har du!!!!
För min del kan vi nu hoppa våren och gå direkt till sommaren...nä, skojar bara....lite.
Har missat en väldans massa inlägg hos dig och nu har jag läst ikapp!
Kram Anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja, detta var ett bakslag. Alla vårblommor man köpt som ska planteras! Fina ägg, så bra det blev när grenarna hängde lite ner.
Ha en bra helg nu i snöyran
Kram till dig
AnnaMaria

corrina sa...

busväder,här blåser det nu men inge snö .............än. Trevlighelg

Viveka i Bläckhornet sa...

Tack snälla du för din omtanke inne hos mig!

Sneglar fortfarande drömskt på dina vackra rullgardiner...:)

Ha en fin helg

Kram Viveka

Vardags-mirakel sa...

Vädret ska vi bara inte tala om...men så vackert du har det, rött är så hemtrevligt och passar alltid. Ha det bra,kram Eva.

Anna sa...

Härligt att få titta in till dig Marie..du rödlök..oj..jag är tokglad i det..brukar köpa bara för att ha dem att titta på..eler jag jag använder ju dem oxå naturligtvis..mmm jag gillar ditt hem..så pass..

Viola sa...

DU..HÄR HAR VI HAFT FULL SNÖSTORM HELA DAGEN SÅ NU ÄR HELA VÄRLDEN VIT IGEN, FICK KÖRA 10 MIL I HEMSKT VINTERVÄGLAG, ÄRI VATTENHÅLET FÖR HELG, SKA DET ALDRIG TA SLUT, DINA RÖDA ÄRGG PASSAR SÅ FINT IHOP MED DIN UNDRBARA TAPET, HOPPAS NI HAR EN SKÖN KVÄLL, KRAM

Marie sa...

Blev så sur när jag drog upp rullgardinen imorses och upptäckte att hela världen var vit igen, fy vad jag är trött på detta väder!!! Nä, nu får det baske mig bli vår!!!!

Härliga bilder!

Kram Marie

anneli sa...

oh så fint med rullis och ägg i röda toner i najsa köket! Hoppas ni mår bra där uppe i snöyran...urk...men ingen idé att slösa energi på att tycka det är sorgligt, lika bra att gilla läget. ska också plocka fram pynt, bara vi rensat ytor, sanitär olägenhet nästan nu....ha ha ha

corrina sa...

tar tillbaka det med snö kom ett riktigt busväder på kvällen men nu har det töat bort. Nej tyvärr har jag inte fått tag på den tidningen, är det bara inredningsbutikerna som har den?

Anna sa...

Mmmm Marie..du ha en härlig kväll..det önskar dig min härliga bloggsyster..mmm nu tänder vi alla ljus du..kram från Anna