lördag 22 augusti 2009

En sak in ...flera saker ut.....


Jag skulle verkligen ljuga om jag sa att vi inte ändrar om så ofta här hemma..haha, det finns inte en vecka där det ser likadant ut!
Det är ju då det är så bra med loppis och auktioner...för här finns det ju ett andrahandsvärde!:)
Denna fina spegel köptes på auktion förra veckan...den blev så fin i hallen!
Givetvis plockar vi ut saker i loppisen, och förra veckan var vi ju med på marknan, så då kan man byta ut med gott samvete!!


Dessa fina parvaser står i köksfönstret nu....köpta hos Herbret antik förstås!

Borta är nu kryddburkarna som stod uppe på hörnskåpet , bl.a.Denna fina våg med grönt jugendmönster, kunde jag inte låta bli... fast den inte alls passade i köket färgmässigt....den står på det gustavianska sybordet i hallen just nu, med en rönnbärskvist på, men det ska snart införskaffas en murgröna till den!

Ja, detta var allt för i kväll.... men vet ni...äntligen är golvet i kapprummet gråmålat, så i morgon kanske vi kan bära in lite möbler där...det är visserligen inte färdigt med pärlspont och lister, men det ska bli skönt att få undan skor och kläder ur hallen!!:)
Ha det gôtt!

9 kommentarer:

Anna sa...

Jo nog har jag förstått att familjen i Rud är av den sorten som fixar i hemmet så gott som alltid..

Vet du jag brukar säga att ett hem i förvandling är ett levande hem..jag gillar att ändra byta och möblera om..även om det bara innebär att man byter plats..inte vill jag ha det som typ hos mormor/farmor..där prydnadssaker stått på samma ställe i trettio år..näääe..så tråkigt..

Mmmm hos er bor ju lycka och kärleken och då blir det bara nice..:)

bikim sa...

just found your blog and find it beautiful. your my kind of girl! my house also never looks the same from one week to the other! Love changing... Your wall idea is gorgeous and the decor elements go really well. Take care,
Rosa from Portugal

Lajsan sa...

Säger du det...jag önskar jag hade tid med förändringar för jag har nya idéer dagligen hur jag skulle vilja göra med det och det och det....men det blir inte så mycket, men tillräckligt tycker nog min man..Det kommer väl en tid igen..Igår kväll var jag på Kasalogen och såg glimten av lite gamla grejer som vi kört upp på "rännet" under åren, som jag genast fick "villhatillbaka" feeling av. Får väl se hur det går med det. Närmaste inneprojektet är att uppdatera kök och kammare...för mig alltså, mannen har fullt upp med utsidan och fönster. Kryddburkarna ja...dom reste upp till Kasa igår, till allmän beskådan och wowkommentarer. Blev perfekta i köket där :) Hoppas saft & marmeladleverans kom hem utan skador!

Kristall & Pynt sa...

Hej vännen!
Så fin spegel du köpt.
Visst är det kul att ändra om.
Kram Sofia

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja här ändras det ständigt om. Mannen blir galen när jag har flyttat på sockerskålen...hihi.

Skönt när målningen blir klar.

Kram Viveka

Guldkant På Livet sa...

Vilken fin spegel i hallen och tapeten du har där är ju bara för vacker!!! Fin gammal grön våg och antik stol i inlägget under, de blå bordet gillade jag också, ja hela matsalen är otroligt vacker!! Sensommarhälsn Mari.

annashusidingtuna sa...

Det är det som är smart med loppisar och auktioner att man kan förändra hemma till lite humanare priser.
Så fint gillade verkligen den lilla vågen.
Kram Anna

Inspiration i vitt sa...

Ojoj vad du fyndar mycket Mari, du hittar alltid så fina saker så, din spegel är så fin.

Ja ibland kan det vara "gött" att få röja undan allt sånt som alltid ligger framma, tänk om man ändå hade ett helt rum till bara pyssel så att man slapp ha allt framme jämt, kan tänka mig att det blir mycket sån hos dig som målar så mycket fina rullisar.

Tacl snälla du för dina rara ord om boken, ja tänk vilken succe det blev, det trodde jag aldrig.
Kram på dig/Ingela.

ÄnglarumsMia sa...

Hej där, jag har något att berätta så kika in hos mig......
Vi hörs mer någon annan dag för det är ju lite att stå i nu som du förstår!!!!
Kram Mia