tisdag 25 augusti 2009

Nya kapprummet.


Hej på er!
Som vanligt krånglade det med bildöverföringen, så det blev bara ett par bilder idag....här har vi då nya kapprummet , som alls inte är klart...men färgen hade ju inte hunnit torka på golven, innan jag hade behov utav att pynta till det lite vet ni, haha!

Vi har inte ens el här inne ännu, och det ska upp pärlspont och krokar, och fönstret i väggen skall sättas tillbaka.....men det blir fint så småningom!!

Hatten, tantskorna och resväskan, ryns bra här inne, hihi!Ja, här har vi min målarverkstad för stunden...nu får jag sitta i köket , så jag har koll på loppisen också...ja, ja, det mesta går....lite trångt är det förvisso....det är inte utan att jag behöver en glasveranda att skapa i, ;)...fast först måste jag bli rik, haha!
Allt för idag...ha det gôtt!

7 kommentarer:

Pia..... sa...

hejsan..här är en till som ska bli rik först..sen du:)...blir det grejer...vad fint du gör..mycket på gång ser jag...målarverksatn..ja jag har min verkstad i snart hela huset tror jag..:)kram på sej och ha en ypperligt trevlig dag där i målarverkstan..Pia

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det ser jättehärligt ut i hallen, med eller utan el!
Ja, tänk att ha en egen verkstad!
Kram
Marie

STENLYCKA sa...

Ser ut att bli ett jätte fint kapprum.Låter trevligt med en egen verkstad.
Ha det så bra!
Kram

britten sa...

oj det ser ju jättefint ut....

Anna sa...

Himmel snart blir du säkert rik så som du arbetar dagar o nätter..men vad är pengar Marie när man har kärlek..:D..mmm ett glashus skulle du ha..man får så mycket ljus då liksom..

Så nice, med hatt o handskar..

anneli sa...

Å så fint!!!!

Viola sa...

Är övertygad om att du kommer bli rik på dina vackra rullgardiner..hoppas affärerna går bra! Ha en fin dag, kramen