torsdag 15 oktober 2009

Gulbeige, min favoritfärg?!


Ja det är knappt så jag fattar det själv, men det smyger sig in allt mera gulbeige i vår sal igen....jag kan ju säga att jag haft mycket utav den färgen i mååånga år ,både i vardgsrum och kök tidigare, och i vintras sålde vi ju våra cremegula stolar så de sista resterna var borta...men så bidde det en gustaviansk skänk i somras...ripsmattor....lilla bakelsesoffan.....och nu när jag fått ett presentkort i födelsedagspresent hos Nostalgia och Kuriosa, så bar det raskt iväg för att köpa denna fina kvilt, som jag klämt länge på där!!


Är den inte helt ljuvlig!
Och ett par kuddar blev det också, och tänk orkiden som vi fick i helgen trivs såå bra i detta sällskap!Ja ni ser, jag är nog mera gulbeige än jag visste själv.....Denna fina bärkrans fick föjla med hem från Nostalgia och kuriosa också....egentligen gillar jag inte konstgjorda blommor och dylikt, men denna var riktigt fin!Gamla gulbeiga servetter köptes på mässan sist....Och tänk igår blev vi så uppvaktade igen, tänk här gifter man sig i smyg, och alla är såå gulliga ändå...
Denna superfina kandelaber fick vi av goa vännerna T&M med barn, tack snälla!!Har ni sett vilket vackert brudpar på kortet!
Allt för idag!
Ha det!

10 kommentarer:

Viola sa...

Vilka bilder...du har ett hem som jag verkligen gillar...har inte glömt bort dig...ska ut med möbler till gården i morgon och hoppas Krister är hemma då så jag kan komma in och ta mått igen...vi hörs, kram

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad fint du har det..och creme gult är såååå vackert till allt det vita !!
Jag har oxå haft mycket av det, och nu precis som hos dig så börjar det smyga sig tillbaka här o där..
Jag har köpt två skolplanscher som är cremiga, och vet du..schhhh...ett Smeg kylskåp som är creme !! Karln min ville inte ha ett sånt kylskåp..men jag körde över honom där..nu står det i förrådet i väntan på att få komma in..har lust att ta fram de i matsalen, för det är ju sååå snyggt..hii..hii..
Jag köpte det för pengarna som jag drog in på loppisen här i somras, andra kanske skulle ha köpt sig smycken eller kläder, men jag, jag köper ett kylskåp..tokigt va..hii..hii..
Kraaaam Anette

Viveka i Bläckhornet sa...

Ojj så vackert ni har det hemma!

Ja det brukar ju ofta bli så att man faller tillbaka till sånt man verkligen gillar.

Kram Viveka

Lallis - liv och leverne sa...

vackert brudpar:)
Och så fina bilder vännen
Kram Lallis

Vardags-mirakel sa...

Gratulerar till giftemålet, så fina bilder du visar från hemmet. Ha det bra, kram Eva.

Vita små hjärtan sa...

Så fint du har det vännen!!!!
Härliga färger.... Å soffan är ju sååå fin!!
Kram Agnetha

Anna dansar in sa...

Underbart rart..jag gillar din stil och du får så gärna vara gulbeige hur mycket du vill..mmmm så vackert..och kärleksfullt liksom allt annat i ditt närmast butiksliknande hem...

nostalgia & kuriosa - shabby chic sa...

Hej Marie. Så fint det blev.
Hoppas att allt är bra med er.
Ha en trevlig helg.
Kram Harriet

Karin Lindström sa...

Hej Marie!

Jag är också svag för creme, det är en mjuk och mysig färg. Men jag är ju inte direkt vit, gillar lite mjukare toner. Det ser så hemtrevligt ut och dina möbler är fantastiska.

Hoppas du får en skön och mysig helg!

Varmaste kramarna

Karin

mormorelsie... sa...

Men så mycke fint du visar,helt underbart fint.
kram o ha det så gott
ninni