onsdag 31 mars 2010

Gott och blandat....


I lördags när vi besökte Lustfyllt, hade vi ju några andra ärenden också förstås , annars är det ju svårt att lura med sig gubben ut på såna turer;)
Vi hittade ett par snygga skinnsoffor på blocket , och då äldste sonen gärna ville ha en soffa på sitt rum, delade vi på dem....en ljusbeige Kramforssoffa i stram modern stil passar väl i detta pojkrum, ett par kuddar fick följa med hem från Ikea i Jönköping också!

Vår soffa får ni se när jag städat färdigt till påsk, för det har jag sannerligen inte hunnit, då jag målar rullisar och ska dessutom ha en annons klar till idag, och kameran krånglar förstås, puh!

Lovade ju visa fler bilder från Ekils lilla lilla rum, ja han är nöjd iallafall, två mjuka stora drakmattor finns det att leka på i detta riddarrum!Ja ni ser att det inte är så gott om plats, ett helt bibliotek har han förstås i en riktigt shabby bokhylla från ett gammalt skafferi...han är så duktig lilleman, han läser flytande fast han bara är fem år...han började läsa vid just fyllda 4 år!
Och eftersom han gillar både Lasse Berghagen och hårdrock,så har han förstås både en akustisk gitarr och en elgitarr, haha!


Från det ena till det andra, så har min mamma stickat ett
par torgvantar till, i fint mjukt ullgarn, är någon intresserad så kostar de 450 kr + frakt

Jättesköna att ha nu på vårkanten!
Ha det gott, nu ska jag fortsätta med rullgardinen.3 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

Men, har ni varit till Lustfyllt och jag har missat det inlägget......
Har bara jobbat i nya lokalen ett tag känns det som, men jag ska ta och kika vidare här sen när jag skrivit klart. Dit hoppas jag kunna åka i sommar!
Ha en riktigt fin påsk nu och hälsa så gott till familjen!
Kram Mia

Rummet för välbefinnande sa...

Nu blev jag ju så ivrig så jag glömde skriva att torgvantarna är jättefina!
Så går det när ivern griper tag i en.

LantlivsAnette sa...

Åhhh, nu spritter det i min kropp..när du visar bilder från Lustfyllt !!! Min absoluta favorit butik, men jag har aldrig varit där..men nån gång ska jag dit !!
Vilka fina torgvantar din mamma stickar !!
Ha nu en riktigt GLAD PÅSK vännen
Kraaaam Anette