torsdag 29 april 2010

Hit och dit.....


Ja tänk när man fått in någon ny pryl i huset , då inleds ju raskt operation omflyttning.....ibland blir det bra ibland mindre bra......jag har dock inte bestämt mig för vad jag tycker om detta ännu.
Ställde den gamla hyllan på skänken och samlade allt , nåja nästan allt gräddigt och vitt porslin där....fast nu vet jag inte var jag ska hänga den gustavianska pendylen.....nån som är sugen på den??!


Tänk att delar av makens födelsedagsbukett från den 12:e hänger med ännu, det är härligt med nejlikor och blommor som varar en stund:)
Nja, jag är väl inte helnöjd, man har för mycket plock alltså, därför är det bra att ha loppis, då kan man byta ut sina saker då och då:)
Ha det!

6 kommentarer:

vita drömmar och svarta tassar sa...

De skulle vara bra med loppis här oxå!! men de är ju så himla svårt att slita sig från vackra saker för man vill ju bara sälja saker man kan tänka sig själv att köpa! thihi de får nog bli en annan dag=)
Ha en underbar helg!
~~kram wivi~~

m sa...

Ja ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig när man köpt in nya grejor. Det man har och det man köpt passar inte ihop , och där det nya står finns det alltid något som får ryka och då hittar man inget nytt ställe till det så Ja jag känner igen mig :)

Kram Malin

malin sa...

Ja det är inte lätt det där alltid. Så fort man köpt något nytt vill man ställe det på dens plats och då finns det något där som inte passar in riktigt och sen lyckas man inte hitta en ny plats åt det gamla. Så ja jag känner verkligen igen mig :D

Kram Malin

Malin sa...

haha oj trodde inte den första kommentaren gick :) nu fick du 3 av mig istället ;)

Sussi sa...

Tack för din snälla kommentar! Det värmde!
Ja du, det där med för mycket grejor i skåpen.....men ändå vill man göra nya friska fynd på nästa loppis....känner igen mig!
Har många gånger tänkt på att ha en egen loppis, men det blir liksom aldrig av...Få se om jag slår till i Värmland i sommar!
Kram
Sussi

Loppisliv sa...

Ja så känner jag också, man bara samla på sig, sen får man göra ett röj ibland. Faktum var att jag hade lite försäljning på ett lokalt loppis för några veckor sedan och blev av med en hel del. Det kändes jättebra, och då kan man handla lite igen av sånt man hellre vill ha :-)

Fin omändring, ser så harmoniskt ut med alla färger som passar så fint ihop, jättefint Marie! Ha en fin Valborg. Kram Paula