fredag 21 maj 2010

Blommor och blader....


Så var det då fredag igen....jag måste säga att det går lite för fort nu, det är såå mycket som ska göras i slutet av Maj början av Juni...tänk att allt ska ske på samma gång....plockade in liljekonvaljer från trädgården häromdagen, dukarna i cremegul spets kommer fråm Herbret Antik.


Denna ursöta nationalromantiska kritask fyndade jag för nån vecka sedan!:)
Och på mina promenader med vovven har jag plockat in hundkex, gökärt, förgätmigej och mandelblom, man kan ju fundera på vad som blir kvar till midsommar??
I morgon får ni inte glömma köpa Härligt Hemma, där det komer att skrivas om Lantlivsanette och Katarina Nilssons bok , som ni förövrigt kan köpa här hos mig!:)
Maila om intresse finns, snart kommer den ut!
Ha en fin Pingsthelg!


6 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Härligt med liljekonvaljer, de doftar så gott. Förgätmigej har jag i trädgården då jag under en promenad tog några från skogen förr våren. Nu har det växt till en stor planta med vackra små blommor på.
Ha en trevlig pingsthelg
Kram Anneli

Joyforhome sa...

jovisst det går lite väl för fort nu tycker jag. Och en sån långsam sommar kan väl bjuda på lite slö sommar :)

Kram Malin

Marie sa...

Visst är dessa liljekonvaljer ljuvliga, dä ä min älsklingsblomma dä både på grund av lukten och utsendet. Vad myket rokligt du verkar ha på din loppis. Var var det du bodde nu igen? Minnet sviktar på gamla dar :)

Ha en fortsatt trevlig söndag, kram Marie

Anna smyger in.. sa...

Oj så pass med midsommarblommor redan..jag tror minsann ni är snäppet före oss här i Småland..men du vilken tur att du njuter nu då..himmelska tider har det varit den här helgen..så fint du har Marie...så välordnat o rart..

Marie sa...

Hejan igen, är intresserad av typracket. Vad kostar det at skicka det, eller är det billigare att kanske komma förbi framöver.

Ha det gott, kram Marie

Vita små hjärtan sa...

Hej Marie!
Du ser alltid ut att ha så mysigt och hemtrevligt!
Ha en mysig måndag!
Kram Agnetha