tisdag 28 september 2010

Plåtskåp i rätt industrilook till salu!

Minns ni plåtskåpet som vi hämtade i Kristinehamn??
Jag var sååå himla nöjd för det passade såå bra i både färg och look i vårt kapprum....igår när jag jobbade skulle äntligen maken och sonen lyfta in det stoora skåpet...och fast gubben mätt så noga ,så gick det inte att resa upp det...suck, vårt kapprum ÄR litet och har dessutom pappspännt gammalt tak, så några större krumbukter tilläts inte.... attans, det är precis såå härligt snyggt slitet och lagom rostigt, rätt industrilook...fasen också...blir väl till att bära tillbaka det gamla skåpet ned för trappen igen, kul, NOT!


Kolla de fina benen....
är det någon därute som önskar köpa ett häftigt skåp , med både hylla och stång inne i varje skåp, (fem delar som sitter ihop) så maila mig gärna, www.hemtrevnad_marie@hotmail.com
med sorg i hjärtat, men det går inte in i vårt lilla hus....

7 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Ojaa vet du jag skulle köpa det där skåpet på stört om jag bara hade min lilla bod färdigbyggd:)..men det är än så länge bara uppgrävt och brädhögen ligger breveeeeee...så nött sköp kan jag inte dra hem ..än..jag vill nämligen ha ett plåtskåp..till lite pyssel och färg. Fast å andra sidan om jag tänker efter...och de ska man ju..så är nog skåpet för stor för mej med..
grattis på den första bröllopsdagen..
kram..Pia

Anonym sa...

Hej!
Grattis till bröllopsdagen!
Besöker din blogg ofta och inspireras av dina fina bilder :)
Något skåp har jag nog inte plats för, däremot såg jag "i bakgrunden" från dina bilder tagna i affären häromdagen, ett litet ovalt gustavianskt bord - Är det till salu måntro...?
/Anette

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så där har hänt för oss också... Vi kommer inte upp för eller ner för trappan med en del saker som är för stora... Man skulle behöva böja dom, men det går ju inte. Så vi har fått sålt en del också... Så jag känner igen din bedrövelse över det inträffade.
Kram
Marie

hemtrevnad marie sa...

Hejsan Anette!
Tyvärr såldes det lilla ovala bordet samma dag det kom in i butiken....men jag söker alltid fina möbler i gustaviansk stil, så det kan ju hända att man hittar något liknande....
kraam

Inspiration i vitt sa...

nej men Marie har du varit i min stad och hämtat skåp, kanske jag hade kunnat vinka till dig hihi. Så synd att du inte får plats med dom där du tämkt att ha dom, typiskt. det finns nog andra som vill ha de fräna fina skåpen.
Kram på dig/Ingela.

Vita små hjärtan sa...

Men vad trist. När man tänkt ut hur bra det skulle bli.
Ha en fin dag.
Kram Agnetha

nook elin sa...

Ett år försent, men jag hade gärna köpt skåpet! :) Så fint!!!