lördag 9 oktober 2010

Lördag....


Ja, så var det då lördag igen....har tyvärr inte hunnit fota något i butiken idag heller....svårt när man är själv...vi var dock en sväng till en auktion efter jag slutade jobbet...mycket hade tyvärr hunnit att gå, men vi fick endel godbitar:)
Nu är jag så trött, så jag ska ta och diska middagsdisken, sedan ska jag ta mig en stor balja kaffe , nyaste Jeanne d Àrc, och inte röra mig ur fläcken!
Ha en fin kväll!

5 kommentarer:

Helena på Blomrum sa...

Men kära vännen, har det varit full rulle i dag? Hoppas inte all energi har gått åt :( Du får höra av dig om du vill åka med på måndag eller om du är ledig :)
Ha nu en riktigt god kväll och hälsa familjen.

Kramis Helena

Elin sa...

Har ni fått tidningen i affären? Trevligt med nya fynd. Kommer in på måndag med formarna, det var inte riktigt sådana som hon ville ha. Tänkte åka in idag före jag åkte till Ed´s marknad men visste inte om ni hade öppet idag.

Du får ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Elin

Viola sa...

Här verkar det vara fullt upp....:0) du..sista tidningen föll inte mig i smaken..djurhudar och uppstoppade fåglar..inget för mig...och så reportage på flera svenska hem som man sett flera gånger..första gången jag blev besviken på den tidningen, ha en skön kväll, kramen

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Det låter mysigt!
Kram Marlene

Strömkarlen - Vitavillan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.