lördag 31 januari 2009

Inte mycket nytt idag...men en gammal skänk till salu, igen!


Det känns som om jag inte har så mycket att visa just nu...och inget särskilt har hänt här hemma heller...detta lilla söta vykort har jag iallafall inte visat tidigare...det var med bland julkorten jag köpte av Siv (Vit spets).
Fåglarna i järn har hängt med i många år...jag tycker fortfarande att de är fina!


Ja, ni ser ju att jag skulle behöva lusläsa bruksanvisningen för att få till bättre bilder....men det är ju så trååååkigt!!!!!
Lite gamla böcker med blå/beige omslag .....blir fina i fönstret till blårutig gardin.....Ett gammalt nickelfat som jag tidigare målat engelskt rött...blev svart förra veckan!


Har inhandlat vita stolsöverdrag...för att spara lite på det fina grårutiga tyget till vardags!


Ja, nu tror ni väl att man mist förståndet alldeles...här har vi då skänken som står i köket nu!!?
Ja, jag skrev ju att vi behövde ha ett högre skåp för att få rum......men det gick tyvärr inte att få in det nu, som jag inbillade mig att det skulle gå så fort och lätt....skåpet är för högt och ej delbart så vi får det inte genom dörröppningarna nu...vi får väl hoppas det går in genom fönstret i köket ...men får väl vänta på bättre väder än snöglopp och halka då kanske.....?
Tillsvidare har vi fått ta in en ännu mindre skänk än den förra, då vi sålt den....denna hade vi i vår loppis....fast jag inser att den inte blir långlivad härinne då bara hälften av våra saker går i, haha!
Så därför ligger den ute på Blocket redan, ifall det finns nån spekulant på en söt skänk i gott skick för 800 kr?!
Vore ju skönt att slippa dra ut den i boden igen, hihi!

Ha en fin morgondag!
Marie

15 kommentarer:

ÄnglarumsMia sa...

Jamen, Marie.... Det vill ju jag köpa!! Är skänken kvar? Åhhhhhh
Kram på dig!
Mia

annashusidingtuna sa...

Ibland kan man hålla på så man tror att man ska bli tokig, hoppas att ni får till det med ert skåp.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram Anna

annashusidingtuna sa...

Ibland kan man hålla på så man tror att man ska bli tokig, hoppas att ni får till det med ert skåp.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram Anna

Lilla huset på prärien sa...

Tycker nog att det är en jättefin skänk som du har där! Den kommer göra någon väldigt glad sen. Hoppas att ni hittar något skåp/skänk som passar hos er :)

anneli sa...

Men hjälp....hur blev detta då....så rörigt och här står jag med det gamla skåpet :) Snygga överdrag till stolarna, men kanske lite vita för vardags ;) Hoppas det blir vår snart så skåpet kommer flygandes genom fönstret, enkelt och smidigt. Ha en skön söndag!!

Loppisliv sa...

Hej Marie! Du är precis som jag :-)som släpar in skåp och upptäcker att det inte alls blev som man tänkt sig..hihi Fin är skänken ialla fall, någon köpare blir nog lycklig över den skulle jag tro. Ha en fin söndag. Kram Paula

Anna sa...

Men då..va..himmel så pass trevligt det var här då..vitmålade möbler och trevliga ting..du verkar har smak tjejen..ska väl surfa ner lite här hos dig och kolla upp vad du har på dig härliga blogg..du det verkar lovande..ha det bäst önskar Anna

Marias Stil sa...

Kollade runt men hittade inte ditt sovrum på bloggen, hade varit kul att se! Fin blogg, eller... du har ett jättefint hus med fina möbler och prylar så bloggen blir ju därefter!

Kram!

Inredningsbloggar sa...

åh vilken underbar skänk, den hade jag velat ha, men vi har lite långt mellan oss, hmmm, underbar är den iaf och jag hoppas ni får i skåpet ni vill ha såsmåningom, man har ju en del saker, hihi!ha en härlig fortsätning på helgen marie! varmkram lotten

lottens vita och gröna sa...

marie det var bara lilla jag som inte loggat ur, hihi! kram igen!

Viola sa...

Jissis, hur mycket vackert har du människa, du verka ha otroligt mkt fint i möbelväg och denna fina skänk kommer du ju att få såld på direkten för det priset, härliga vackra bilder med många ljuvliga detaljer, ha en skön söndag, kram

Bygatan sa...

Hej Marie!

Vilken superfin skänk! Den hade jag köpt på en gång om jag bodde närmare...
Angående den vita krukan så är det en present för många år sedan. Men den är köpt på en interflorabutik. Den är lite grov i materialet och gråvit i färgen. HOppas du kan hitta nåt liknande.

Ha en bra dag, kram Lena

Lissen sa...

Had jag bott nära (tror du bor långt söderut) skulle jag gärna köpa den fina skänken.
Ha det gott!

Pia..... sa...

Tjenare Marie..den skulle jag med vilja ha..men får nog inte den äkta hälften med på nåt mer köp nu förän det är fixat allt annat som jag draaar hem:)...roligt att du gillade tavlan som tog tid på sej innan den fann vägen till hemtrevnad i rud....du fattade vad jag menade med de små metallhjärtanen:),...tjing..och kram ..PIA

Annas infall sa...

Oj så mycket med saker och fina grejer du har.............. jag fluyttar oxå runt på mina möbler, det kan vara slitsamt, hi, hi, hi....//Anna