fredag 5 juni 2009

Mårbackor och syrener.....


Nu blommar det i rosa både ute och inne....syrenerna är såvida utblommade....så nu ska jag ta in de fattiga kvistar som är fina ...doften vill jag njuta utav så länge det går!


Måste bara få säga att Antik och Auktion gör de finaste omslagen nu....detta är från Helenas hus som ni säkert sett i flera tidningar innan...synd bara att inte omslaget stämmer med innehållet alltid.....tyvärr inget Helenas hus i detta nummer....men framsidan...ljuvlig!!Och speciellt till dig Pia...som letat i magasinet efter dessa torkningstips på syrener...minnet ni vet är inte som det brukar numera...bara att inse...förr kunde man i princip väcka mig mitt i natten ,och fråga i vilken tidning var det reportaget...jo, det är i juninumret -93 kunde jag svara...haha, men som sagt minnet är inte som förr.....leva och bo var magasinet i fråga denna gång...här har ni beviset på att tipset fanns iallafall, hihi!


Ojoj, suddig närbild med dålig kamera....
allt för idag...ha en fin helg med nationaldag och allt!

13 kommentarer:

Pia..... sa...

Tack du..nu lytter ja köpe denna tinninga å:).. förresten så ..minne???.vad är det..tror ja glömt bort att jag har ett minne .. .kram..PIA

Kristall & Pynt sa...

Så fina spetsgardiner du har och ihop med mårbacka ljuvligt.
Ha det gott
Kram Sofia

i Emmas vita hem sa...

Hej hej! Tack snälla rara för din kommentar hos mig, jag blir så glad :) Kul att vi gillar samma saker, det är en underbar tapet och underbara stolar helt enkelt! Jag gilar era vackra rullgradiner med rosetten, de väcker ha begär :) Visst är det underbart med alla somriga dofter, man vill ju bara vara ute och sniffa hela tiden, men grannarna tror väl att man är knäpp...Hoppas att du får en mysig helg! Många kramar till dig/Emma

Katarina/Lantlyckan sa...

Oj, inte har jag tänkt på att man kan torka syrener. Kan ju vara ett bra sätt att få njuta av dem lite längre. Ha en skön helg!
Kram Katarina

Vardags-mirakel sa...

Fint med syrener på tork, de står ju ej så länge i vasen som synd är. Önskar dig en härlig helg! Kram Eva.

Lantlig inspiration sa...

Hej!
Kul att du hittade in till mig.
Ja loppisen i Gbg var i ärlighetens namn ingen höjdare. För lite folk o mest skräp, vädret skrämde nog bort de flesta. Så du missade inget!
Fin blogg du har :D

/Kram Marie

STENLYCKA sa...

Underbara bilder. Måste hämta in några syrener och hänga på tork.
Önskar dig en bra Nationaldag!
KRAM

Ina sa...

Åh jag älskar Mårbackapelargoner!! tycker de är lite svåra att hålla fina dock då de blir så höga och jängliga men jag har inga gröna fingrar heller så man kanske inte ska skylla på blomman...
Kram Ina

annelajsan sa...

Ska ni inte med idag?

Roseny Crisp sa...

A Suécia,a decoração parece ser tudo muito lindo
Gosto muito de visitar os blogs das mulheres suécas é muito aprendizado.
Parabéns!!
.¸¸♥♥
Sverige, dekoration verkar vara ganska vackra
Jag älskar att besöka bloggar av svenska kvinnor är mycket lärande.
Gratulationer

Anne-Lie sa...

Hej i höstrusket!!!
Jag ser att du också gillar Helenas vackra hem!Synd att man inte får se det lite oftare!!Tack för tipet om att torka syrener,ska genast gå till grannen och stjäla några!de har en kritvit ädelsyren,som är helt underbar!
Kram på dig!
Anne-Lie artur&gerda

Anna sa...

Är du som jag förtjust i just omslagen..det är ju så härligt när det tilltalar och liksom färgen passar in i hemmet..för då blir det ju som en prydnad att se tidningen..mmm intressant det där med att torka syréner..vackra bilder Marie som jag blir så glad av.

Elin sa...

Ja visst den tidningen gillar jag och tycker om att de blandar med stilar... men som du säger ibland så stämmer inte första sidan med innehållet... Ditt fönster är ju bara så ljuvligt vackert med de vackra gardinerna och pelagonen...

Många kramar
Elin