söndag 19 juli 2009

Skåpet i sin helhet...nåja....nästan.


Jag lovade ju att visa vårt nya skåp i sin helhet ...och ska sanningen fram , så är det inte förrän nu i kväll, som jag haft tomt från rullgardiner och färg på bordet , så att jag kunnat ta någon bild...och suddigt blev det som oftast...och det är ju tur att ni inte är så kinkiga , ni som tittar in här!
Skåpet är vi iallafall väldigt nöjda med!!
Klockan är också en ny bekantskap....så nu finns det lite nytt i loppisen igen.....däribland ett vitt sekelskiftesskåp med glasdörrar upptill....halvånebord i par med svarta skivor....en gammal utdragsängoch lite annat smått och gott...jag ska försöka få in lite bilder på hemsidan imorgon....Tänk att få lägga på en vit duk, om så än bara för ikväll!Och så plockade jag in de första mogna körsbären...liiite sura var de....fast fullt ätbara!:)
Allt för ikväll!
Ha det gôtt!

9 kommentarer:

lajsan sa...

Hmm...det där skåpet på Loppisen blir jag nyfiken på...har jag sett det??! När vi for förbi idag, verkade ni har massor av bilar på tomten - kul!! Hur går det med rullisarna...nu kanske jag snart får in mitt fönster i kammaren och då blir det en beställning!

Pia..... sa...

Hej hopp...vilket vackert skåp......nu sitter jag och ska blogga lite..sent är det...men vad gör väl det när man har semester.....i morn ska jag på tur igen...det duggar tätt med det nu..kul:)...en tur te Sunne blir det..kommer rapport i möra kväll:)..ha de så gött..kram..Pia

Marie sa...

Vilket fantastiskt vackert skåp, hur fint som helst!!!! Förstår att ni är nöjda med det!

Här har vi också plockat av lite körsbär idag. Barnen åt med god aptit, men jag tyckte att de var jättesura, hihi.

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Lajsan sa...

ha ha ha...men du det kanske är så...kanske jag kommer upp en sväng i morgon...och du, såklart du ska ha tillbaka dina fat!

Anna sa...

Mmmm vilket fint skåp..Marie då...så fint så vackert du har det..va' men du vita dukar är det nåt' speciellt med..jag har lagt på det här i uterummet och mina kids tycker det är fest varje dag..och det kan man ju unna sig på semestern.

Mmmm jag är sugen på en rullis ...ska klura på det..

Hemma på Landet sa...

Skåpet är superfint. Det kan jag ta hand om.;-) Kram

Krama Eskil.;-)

Vardags-mirakel sa...

Vilket vackert skåp du har! Klart att den vita duken ska ligga på, man får njuta så länge det varar ;-) Så fint med de röda körsbären i skålen, ha det bra! Kram Eva

Kristall & Pynt sa...

Så fint skåpet är, skulle du tröttna på det så kan du ju alltid höra av dig till mig.
Kram Sofia

Ullis/Leva på landet sa...

Skåpet var verkligen jättefint. Så du har också en pendyl. Vi har en liknande vi också. Du är så duktig att plocka ut saker när du skaffar nytt. Måste bli bättre på det jag också.
Nu har vi ju precis haft loppis så då får jag nog köpa lite i alla fall.

Kramisar Ullis