söndag 12 juli 2009

Tjejkväll!!:)


Jo ,tänk jag kom iväg igår kväll trots översvämmningar och annat...ja det fanns de som hade det värre kan jag säga , och efter kortare uppehåll, så regnar det för fullt igen:(
Men gårdagskvällen var synnerligen trevlig!!
Tack snälla Anneli för en trevlig kväll!
Vi åt så jag är mätt ännu...men som den inredningsnörd jag är, så plåtade jag inte maten utan inredningen då , hihi!
Denna fina matsal fick vi njuta utav hela kvällen!!:)
Och tänk att jag inte ramlade av stolen, fast jag inte är härdad och van.....ja det fanns en risk en stund efter gammeldansken...men jag klarade det!
Synd bara att man inte är så härdad så att man orkade hela natten, för roligt var det...jag har träningsvärk i skrattmusklerna idag!
Har ni sett så vackert!!!

Och det var ju skaldjurstema...och dessa fina snäckskal fick vi som placeringskort!!!

Sååå mysigt var det, lyktor och blommor överallt!!

Och titta här i taket i köket...härligt!!
Ja det fanns mycket mera jag skulle vilja ha fotat...men det blev liksom bortglömt i allt det roliga, och den goooda maten!
Fast jag tänker att värdinnan själv visar på sin blogg(om hon inte diskar än....?)....och hon har ju en värstingkamera, så de bilderna lär inte gå av för hackor!
Ja det var en härlig kväll....och i morgon ska vi till Göteborg och hämta en soffa.... och nu har guben min börjat semestern också, så vi får se om man hittar på något mera..?!:)
Ha det!

10 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som om din kväll blev lyckad. Alltid kul att få komma iväg lite. Synd att du inte ska till Dalarna något i år då. Är sugen på att åka till Tulavippan någon dag. Har lite som jag skulle behöva.

Kramisar Ullis

Pia..... sa...

Hejsan...såå roligt du har haft det då..och inte ramlade av piin heller..tur....vad fint hon hade dukat..sånt är roligt..tänk att få efter konstens alla regler..ta ut svängarna så..och bara få duka och pyssla..superroligt..får nog ta mej i kragen å göra nåt sånt snart..rymligt hus hade hon va..det är något jag sakar tyvärr...men det är väl inte nåt att haka upp sej på..att ha trevligt i vänner goda lag..är guld värd det...förresten ska du te granne med selma??..jag ska dit på måndagen..det är något jag ser fram emot...ha de göttt.och hoppas du inte flyter bort..kram..PIA

Anna sa...

Men himmel så fint och trevligt det var var det värsta så elegant hon har det..och vilken härlig dukning..sådant gillar jag när man tänker till lite. Kan förstå att ni hade det så härligt roligt som du beskriver med sådan inlevelse.

Mmmm det är sådant man kan leva på länge du.

Så vackert med namnen och allt..kul kul..

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Mysigt med tjejmiddag. Jag ska på en på fredag, ska bli så kul. Fin dukning oxå som gör det ännu mysigare.
Kram Marie

Anonym sa...

Vilken härlig kväll!! Hoppas du har det bra! Hoppas att jag snart får ihop tid till att åka till dina breddgrader! :-) Vi hörs!! Kram!

STENLYCKA sa...

Vilken trevlig kväll du har haft och vilket vackert hem din väninna har.
Önskar dig en trevlig måndagskväll!
Kram

Nygamlan sa...

Men Marie....nu blir jag nästan generad....Tusen tack själv! Visst var det en lyckad kväll!! Ikväll ska jag njuta av tidningen!!

Nygamlan sa...

...och du glöm inte att ta dig sväng ner och hämta lite kvarglöda saker )

Kristall & Pynt sa...

Det verkar som du haft en trevlig kväll. Vackert hem din väninna har.
Ha det gott
Kram Sofia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ser att värdinnan dukat så där extra fint. Förstår att ni hade kul. Hoppas allt är bra med dig.
Kram AnnaMaria