söndag 5 juli 2009

Vi har köpt ett slagbord!


Nu har jag försökt att få in bilder i flera dagar...och som det datasnille man är...NOT!.....så har det inte gått så lysande...men nu så!:)
Måste ju visa en bild på min oemotståndliga ros Eden rose, som är helt ljuvlig...än så länge bara två utslagna...jag kunde inte låta bli att ta in en!


Titta här , äntligen har vi fått upp dessa krumelurer som vi köpte på Susanne och Alice(Me and Alice) loppis förra sommaren...jag såg dem framför mig direkt som dörröverstycken...visst blev det bra!?


Denna fina lampfot gjord av en parianfigurin köptes på auktion i fredags....så nu har det åkt ut lite saker i loppisen igen....en sak in...flera saker ut, hihi!


Och har ni sett ...efter många år väntan ..vi har köpt ett slagbord!!


Denna fina vita porslinspjäs från Rörstrand kom guben min hem med när han hämtade skåpet förra helgen (jag råkade nämna att den var fin , hihi!)
Jag vet inte riktigt vad den använts till...kan det vara till rakgrejer, någon som vet?
Hur som helst blev den fin i köket med ljus , ljussläckare och tändsticksasken!
Idag har det varit sämre väder...och en massa folk i loppisen!
Och så kom det goa kunder långväga ifrån ,för att titta på mina rullgardiner, det känns kul att de uppskattas!:)
Allt för i kväll!
Ha det gott!

11 kommentarer:

Kristall & Pynt sa...

Jättefint som vanligt,ja det är nåt speciellt med slagbord, jag har oxå ett som fungerar som fönsterbord just nu.
Ha det gott
Kram Sofia

Viola sa...

Härliga bilder från ditt så fina och personliga hem..roligt att många hittar till dig, här har det vräkt ner hela natten och gör det fortfarande...bävar för Ottos och min långpromenad, men har gillar inte heller ösregen så den blir nog inte så lång...:) ha en fin regnig måndag, kram

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
oooohhhhh så fint du har det, och slagbordet, kanon snyggt...och vet du, jag funderar skarpt på ett sånt kylskåp som du har, det är såååå förbaskat snyggt, men jag måste få fråga lite, är du nöjd med det ? Det kostar ju en slant, så jag måste vara säker...jag vill ha ett likadant som du fast gräddvitt...vilken höjd har du på ditt ? Är det det som är ca 160 cm ? Många frågor, hoppas att du har tid att svara...vet du loppisen hos mig gick så bra, så jag har nog fått ihop till kylskåpet !!!!!!
Vad roligt att många kommer till dig också, och dina rullgardiner, förbaskat vad de är snygga !!! Du är så himla duktig !!
Kraam Anette
P.s Vilken fin porslinshylla, fint att ha den som du, jag har aldrig sett en sån förut..

LantlivsAnette sa...

Bara jag igen, visst är ditt kylskåp från SMEG ? ser ut så i allafall...
Kraam

Vita små hjärtan sa...

Så mycket fint du har!
Kram Agnetha

Huset vid ån sa...

Lika fint som vanligt! Älskar dina tapeter! Ha en bra dag! Kram Therese

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ser att det är fler som gillar ditt kylskåp, det är så läckert. Och krumelurerna blev jättebra över dörren. Den vita lilla hyllan var ett fynd, kan nog ha varit till rak-saker som du tror.
Ha det bra och kram
AnnaMaria

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint slagbord. Skulle verkligen behöva en loppis jag också där jag kunde skicka ut mina grejer på. Som tur är så är det byloppis om två veckor. Hoppas att jag blir av med en del då. Kul att du hade många kunder.

Kram Ullis

Lajsan sa...

NU DU MARI, NU BLEV JAG SÅ HIMLA INSPIRERAD PÅ MÅNDAG EFTERMIDDAG SÅ JAG HAR BLOGGAT OCH MARKNADSFÖRT NÄRINGSLIVET I LAXARBY! HOPPAS FLER HITTAR TILL VÅR BY!!

Anna sa...

Hmmm jag har hört att Lajsan varit hos dig..jag blir lite galet avis på det..men men jag får väl vara glad att jag kan titta in här på detta vis iaf.

Kan tro att dina rullisar går bra..så pass fina och vackra..hela dit hem går väl bra oxå kan jag tro..romantiken flödar..det ser väl jag det..mums på dina härliga bilder..

Marie jag tittar alltid på din fina annons i Lantliv..så är det..

Kram på dig du fina du klara underbara :)

Made in Persbo...Carina sa...

Hej! Tack för dina rara ord inne hos mig! Så kul att jag hittade till dig nu också! Blev helt sjuk när jag såg bilderna från din loppis! Såg massor av saker jag skulle velat ha. Synd att ni inte har loppisen nu när ni flyttat.

Jag har faktiskt också bott på ett ställe som heter Rud på Dal. Det är ju säkert inte samma för det finns ju hur många Rud som helst. Det Rud vi bodde på ligger i Rännelanda nord ost om Högsäter.
Min mormor och morfar bodde utanför Mellerud när de levde och min moster har en stuga nära Ör. Älskar Dalsland och har mina bästa barndomsminnen därifrån :)

Ha det gott och hoppas på att höra från dig igen!
Kram, Carina