lördag 8 augusti 2009

Dalatripp igen, och omflyttning och möbelutbyte...igen!


Jisses, nu trilskar bildöverföringen igen....
vad gör man...?
Ja, inte hinner jag blogga som vanligt...men jag kikar in hos er, men hinner inte kommentera nu....målar rullisar för fullt oc,h så blev det en oväntad tur till Dalarna igen, haha....ja vi är som vi är!:)
Råkade bara hitta en så fin gustaviansk skänk i Gagnef....så det blev en tur upp över dagen...85 mil tur och retur, phu!
Ja, vi hade en liten omväg till Nora också...då jag hittat dessa fina piedestaler i jugend på blocket...så hade jag ett par rullisar att leverera dit, så det blev liksom allt i ett, hihi!
Först Nora ...sen Gagnef, hämtade skänken...en tripp till Stig...antikhandlarn utanför Leksand...där det är som att gå på museum, fast bättre!:)
Sedan raskt vidare till Clas Olsson där äldste sonen skulle ha högtalare....sedan lite mat i Borlänge, och tillbaka till Nora...där vi hämtade upp piedestlerna , som vi inte kunde hämta på förmiddan....
Tur att man har barn som tycker det är kul att åka så långt!
Inte fick jag in någon bild på skänken alltså....men piedestalerna är väl fina!




Den här skänken däremot ,som vi har i vårt sovrum, lade vi ut på Blocket häromdagen....är någon intresserad så hör av er bara...vi behöver plats!!

Ja, och kan ni tro...vi funderar på att sälja vår fina matsalsmöbel...ni vet den gustavianska med rosorna på stolsryggen som vi för ända till Mullsjö för att hämta i vintras...suck...ja vi har verkligen INTE tröttnat på den...men vi har det sååå trångt i vår lilla sal...så vi får nog tänka oss ett smalare bord.....ja, här står det möbler på varandra just nu....himmel så det ser ut...guben håller dessutom på att måla ett slagbord som vi köpt för länge sedan vitt..som är till salu med....ja ni förstår....och till helgen ska vi vara med på 1800-tals marknad här i byn ,så det tillverkas skyltar för fullt också....våra goa vänner ska ha ett stånd bredvid oss...och där riskerar man alltid att hitta nåt fint vet ni ,så det skulle inte förvåna mig om man har med sig mera hem än man borde, hihi!

Och vet ni vem som dök upp här i torsdags...jo ÄnglarumsMia..och hennes J minsann.....ni kan tänka så trevligt....hoppas att de inte blev allt för avskräckta här i brôten bara, haha!
Ja detta var allt för idag...kanske hinner jag få in någon bild på skänken i morgon...vi får väl se....?
Förresten glömde jag gratta min brorsdotter Elvira som blir 9 år i morgon...kram på dig!


Ha det gôtt alla!

7 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

Hej Mari, ojoj vad du grejar och står i . Hos dig händer det saker minsann hihi. Vad kul att du målar så många rullisar, du är ju värsta proffsen, de är ju såå fina. Hoppas att din sommar varit bra och att du har fått många härliga sommar minnen.
Kram på dig/Ingela.

Anna tassar in.. sa...

Himmel Marie..du verkar ha fullt upp med möbler hit o dit..men det är ju det som är ditt liv ju..så ska det ju bara vara om man heter HemtrevnadsMarie..

Några mil är ju ingenting då..aha oväntat besök..mmm så härligt..se upp..snart trillar kanske
Anna Filipendula Rubeckia in..:D

Näää jag ska inte skrämma dig..jag jobbar och sliter och har fullt upp på garden..ska väl placera ut mina barn nu lite här o var..när skolan börjar..

Lycka till med allt och kånka runt på möbler menar jag..

Vardags-mirakel sa...

Oj vad du står i, jobbar och åker härs och tvärs. Vilken tur att ni gillar det, fina bilder på möblerna skulle gärna ha dem men här är också trångt! Ha det bra, kram Eva.

Majas skafferi sa...

Hej! Vilka snälla barn du har..mina hade vägrat den bilfärden för möblers skull, den saken är säker! Är på jakt efter ett STORT gammalt bord till matsalen,typ 4 stolar på varje sida,..har du det, i lite slitet fint skick, får du gärna meddela mig! Lycka till med försäljningen!

Interiörboden sa...

Hej Marie!

Åhh, så du grejar :)

Jag tänkte bara fråga om du har något slagbord/klaffbord till salu?

Jag pratade med Mia på Änglarum och hon sa att hon hade varit hos dig och att hon hade sett ett sådant som skulle passa mig :)
Vet du vilket hon menar?

Skulle bli sååå glad om jag äntligen hittade ett!!!

Kram Sandra

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken tripp det där blev. Måste ha varit en jätte fin skänk som var värt den turen. Ska verkligen bli kul att se bild sedan.

Kramar Ullis

Lajsan sa...

jösses...t.o.r....oj, det måste varit något extra ordinärt! Förstår att det är fullt upp nu...men vi ses väl på lördag om inte förr!