fredag 4 december 2009

Nytt, gammalt slagbord.....


Uj, vilka suddiga bilder det blev denna gång, värre än vanligt...och lilla linslusen ville promt va med på bild idag, haha!
Nu har det kommit in mera mörkrött i salen...det hör till i vår jul iallafall....


Vårt nya bord....eller gamla då, hihi...håller på att få sig en omgång grå färg, det ska bli ett lager till då tillfälle ges...så nu ska det vita slagbordet säljas...det är ju ett 19oo talsbord, men stort och stadigt!
Är någon intresserad så kostar det 1500kr
Det syns på bilder från salen nu i november iallafall...lite för stort för vårt rum..


Ja jag kan bara säga att bilderna blev sorgligt suddiga....jag som tänkte visa att jag målat...ja MÅLAT!? (knasfia, va?!) spröjs på fönstret i salen...ja får man inte spröjs på annat sätt så.....
Mina nyköpta kottbollar på pinne, blev så fina i järnurnorna på öppna spisen.

Ja, nu går idol mot sitt slut för denna gång, och jag som har hejat på Tove och Erik från första stund är ju skapligt nöjd med resultatet....än så länge, Calle är också superbra, så absolut tre favvisar kvar, men det blir svårt att krossa Erik idag, vilken utklassning, med run to the hills!!!!
Ha en fin helg!!

4 kommentarer:

Majas skafferi sa...

Hej! Vilken festlig idé att måla spröjs! Vill se hur det blev..:) Slagbordet ser väldigt fint ut, och de röda detaljerna i rummet gillar jag!
Trevlig 2:a advent!

Hanna sa...

Så fint bord.
Hanna

Karin Lindström sa...

Hej Marie!

Vad du är påhittig, det var väl jättebra med målade spröjs. Ja man kan ju inte ha allt, men ett vackert hem har ni. Jösses det är ju rena rama Fanny och Alexander julen i ert hus. Jag bara tittar och tittar så ögonen går i kors *skrattar* Ni bor verkligen i ett ombonat och hemtrevligt hus och nog måste jag säga att det är extra fin så här till jul:)

Ha nu en riktigt härllig adventshelg!

Varmaste kramarna

Karin

Ps: Din annons i lantliv är så fin, kan tänka mig att det är full rulle med rullgardinerna *ler*!

Ullis/Leva på landet sa...

Bordet var ju bara så fint. Skulle jag kunna tänka mig i köket så småningom. Hur blev spröjsen? Kan du inte visa en bild?!.

Kram Ullis