lördag 2 januari 2010

Möbler till salu....


Jisses, nu håller man på att få knäppen på hur trångt det är i huset igen...alldeles för många möbler i vårt lilla kök, med sorg i hjärtat ska vi försöka sälja våra fina tolixstolar...inte pallarna dock, de är så små och nätta...karmstolarna är verkligen underbara att sitta i, de är gamla och från en restaurang i Göteborg....
jag har Ikeas runda grå "fårskinns"dynor på i vanliga fall, varmt och gott!:)
även detta fina gustavianska slagbord är till salu......annonsen ligger på blocket ifall någon är intresserad.....(sök på tolix, slagbord, allmogebord)

Bordet har fina detaljer på benen , och är litet och nätt....En klaff utfälld...
Även detta originalmålade engelskt röda bord , som vi haft som köksö är till salu....Bordet är 1800-tal. och helt i originalskick.....precis lagom högt för att vara köksö, vi har då haft en stor skärbräda på...eller varför inte en gammal bakskiva?!
Tyvärr har vi verkligen trångt i vårt smala lilla kök, och nu när vi eldar mycket med ved, tar den upp stor plats i köket, möblerna ligger på blocket som sagt, om intresse finns går det bra att maila mig också....bra priser!
Ha en god fortsättning, här hostar vi vidare!

8 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

God fortsättning till er alla!!!!

Ja, jag förstår att det blir trångt för er i köket. Det är ju litet men ack så naggande gott. Där ryms en härlig mix av de mest ljuvliga saker må jag säga.
Blir ju så himla sugen på slagbordet Marie. Vad ska jag göra??????? Får ju inte plats i lägenheten. Mitt eviga dilemma, men nu kommer huset snart förstår du - och då minsann......

Stor kram Mia

Viola sa...

Sorgligt att behöva skiljas från saker man gillar...jag vet..men du får väl välja på att bygga ut eller blocket då..det där är jag helt övertygad om att du säljer omgående, kram

Lajsan sa...

Hej och God Fortsättning. Så ni är i städartagen:) Det vita slagbordet skulle passa bra som extra bord i stugan...om det finns kvar så är jag intresserad. Väntar gäster nu, men ringer dig i morgon.

annashusidingtuna sa...

Hoppar in till dig och önskar dig gott nytt år!
Kram Anna

Anna smyger in.. sa...

Himmel & Plättar här är hela bohaget till salu..mmm kan tro att det frestar att byta nr man är i branschen liksom.....Lajsan kanske tar hem det :)

Ullis/Leva på landet sa...

Så mycket fint du ska sälja. Det lär väl inte bli något problem att bli av med de fina sakerna.

God fortsättning på det nya året!
Kram Ullis

Fågel Blå sa...

Gokväll!
Åh så fina möbler du säljer önskar jag hade plats så skulle jag köpa allt, men tyvärr jag har fullt överallt, men du får nog det sålt slagbord ärr väldigt populärt just nu!
Ha en underbar fortsättning på det nya året!
Kram Kathrine!

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Oj vad du ska göra dig av med,men så är det ju har man inte plats så har man inte...
Önskar dig ett härligt 2010!
Vinterkram Agnetha