fredag 15 januari 2010

Salen, från alla håll och kanter.


Ja inte har man mycket att fota just nu, när man varit instängd hemma sedan början av December....man får ju flytta runt lite...så att det händer nåt, haha!
Lilla bakelsen står lite chict på tvären numera....tyvärr hamnade kronan jag gjorde före jul detsamma....fast lite mer snett då...tror dock inte maken tycker att vi ska göra ett hål i taket till...han har nämligen( efter mitt förslag) spacklat bort alla skarvar i ett annars superfult gipstak, känn på den!!

Lilleman tittar på morgon-TV och gäspar stort!
Tur att han har sin nya gosiga saccosäck att mysa i!
Tänk att solen sken så här i morse!
Kanske man skulle fixa en rullgardin till vårt stora fönster, rullgardinsmålare som man är, hihi!
Hör en del klagosång om fönsterrutor i Tv-bilden (särskilt nu i skidtider)!

Både gamla ytterdörren och pardörren från glasverandan som en gång satt på huset, får komma till användning här....inte har de samma färg heller, men det gör då inget.....
Skönt att kunna stänga till vår något kallare hall...fast nu ikväll blev det 26 grader inne, så det blev till att öppna igen, phu!


Lite kontraster....tog ett skott från min Mårbacka när jag råkade bryta av den häromdagen...och så har vi då lilla enriskvisten som jag tog in till fösta advent, den har man ju inte hjärta att slänga ut nu , när den fått små skott och allt!
Önskar er en fin helg!
8 kommentarer:

Livs Lyst sa...

I denne stuen var det mange flotte ting!

Ha en fin helg!
Smil fra Liv ;O)

Lajsan sa...

Ja jag är ju lika förvånad varje gång...hur många kombinationer av möblering finns det att få till i den salen?? och det där skyddet fram brasan och dom fina skåpen....mmmm...ja inte kan du slänga ut lilla enerkvisten - håller med dig! Skönt att ni fått upp värmen, kan tänka mig att det var lite i kallaste laget förra helgen...I morgon blir nog jag tvungen att köra Innebandykillar till Karlstad och mannen ska ut och roa sig - hela dagen! Så det kan nog inte bli någon bordtransport förrän på söndag...hoppas det är ok.

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att se alla bilder från salen. Det ser alltid olika ut när du visar bilder därifrån. kul att det går att variera så.

Kram Ullis

Viola sa...

Underbara bilder, du har så mkt fint hemma och gissa om släkten har beundrat dina rullisar idag...:) bertättat vad din butik heter så kanske så...kramen

Madame B - Vintage & Chic Antique sa...

Hej Marie.
Så fina bilder du visar.
Så många fina møbler du har.
Kramar
Harriet

Elin sa...

Ert hem är verkligen underbart vackert... jag bara suger i mig det vackra från detta rum... Så härligt och harmoniskt...

Massa varma kramar
Elin

Anonym sa...

HEEEY LOOK THIS!!

http://informaniaticos.blogspot.com/

Tom sa...

heey look this!!!!

http://informaniaticos.blogspot.com/