torsdag 7 januari 2010

Vitt och smutsgulbeige...snyggt!


Nu har vi plockat bort det mesta av julen här hemma....några vita stjärnor och denna fina ljusstake lär få stå kvar...den behåller jag nog framme året runt!


Helt gardinlöst blev det i detta fönster med den fina "spröjsen"hihi!


Gillar ju som ni vet denna smutsgulbeiga kulör.....

Spegeln jag köpte på Maries Brocante gillar jag skarpt...och den fina struten som Katrine (Fågel blå) gjort, lär också få hänga kvar framme...man kan ju vända på vintergossen, när vintern är över...och den lär ju hålla i sig ett bra tag till....vi har forfarande 14 minus.....Ett par gamla kottar i denna trevliga kulör.....och alla värmeljus i huset är slut....kris!?!
Nä nu ska jag ta hand om lilleman som fått feber igen....stackarn....
Ha det gott , och elda i spisen!
5 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Du visar så mycket fint från ditt hem! Ljusstaken är ju så fin...
Stackars liten o vara sjuk...
Kram Agnetha

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att lilleman blir pigg snart. Gillar hur du har det. När min mamma var här sist så tittade hon i Lantliv och kommenterade att det var så snygga rullgardiner i en annons, undrar just vems den kan vara:)

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Lajsan sa...

Hej hopp i kylan! Du idag var det väl värsta rekordet!! Jag glömde ju totalt bort bordet!! Nu har du väl sålt det för längesedan...Datorlös och mycket jobb den här veckan och däremellan åkte julen ut här med..sånär som på två tomtar såg jag :) Eller ja...granen är kvar den också - men åker väl i morgon. Den är superfin än faktiskt, men nu vill man ha in nya energier! Fint hos er som alltid...och känner jag inte igen det där fotot på det vackra "gamla" paret :)

Fågel Blå sa...

Godmorgon!
Idag har vi kallt här hela 23 minus grader,man får pälsa på sej när man går ut!
Vilka fina bilder du visar,det är skönt att städa bort julen nu, man blir trött efter ett tag på alla saker.
Jag har inte kastat ut granen än,den är så fin, och har fått små skott, men till tjugonda knut åker han ut!!!!
Hoppas du får en underbar Helg!
Kram Kathrine!

Lajsan sa...

ok...men du, jag träffar hela "hörven" i eftermiddag så kan vi bestämma oss. Hade också hoppats på ett större....men vi kanske kan ha nytta av detta också. Nej...ingen spark idag tror jag. Vet du...i går när Kjell-Arne kom hem på kvällen...visade gradstocken på-30 i bilen!!!