måndag 23 augusti 2010

Ny hylla i köket.


Äntligen har jag fått upp en ny (läs gammal förstås), hylla i köket....gjorde ett byte med vännerna, ett bord mot denna hylla, jag är mycket nöjd:)
Ja, just nu flyttas det om hej villt, har ju knappt varit hemma alls i sommar , så här ser det fläckvis ut som en orkan har gått fram, (stackars J&M som var här inne igår....ni fick väl slag?!)
Nu börjar denna hörna av köket bli som jag vill, fast det ska upp lite mera på väggen vid kylskåpet , har ju gamla kakmått och förkläden som ska få nått att hänga på också:)Lite favvisar på hyllan, vackra burkar, mått, recept,och en gammal brännvinsflaska från en loppis i byn denna veckan, sen så har jag inte hjärta att slänga fina torkade rosor vi fick vid vårt bröllop förra året....lite 80-tal sådär, men vadå, nästa trend igen kanske, haha!

Gustavianska soffan är nu såld, och jag tror den hamnade i precis rätt hem:)
Hoppas nya ägarna blev nöjda!
Ha det!

5 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Det var en fin hylla, är den lite grågrön i färgen? Du har pyntat upp den väldans vackert också...
Kram Pia

Marie sa...

Vilken vacker hylla, underbar färg på den!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Viola sa...

Hyllan superfin, förstår att de soffan såldes snabbt...:D har sålt en hel del möbler i somras, men nu köper jag inte in mer..har samma problem som du med förvaring, ha en fin vecka, kramen

Lajsan sa...

jodu...färdigrensad direkt på plats i skogen - bästa sättet! Mer njuttid i skogen och mindre tråktid vid köksbordet. Gud så gott det är! Jaha soffan såld och ny fin hylla i köket. Det är god möbelcirkulation i det Konradssonska hemmet nu :)

gamla skolan sa...

Vilken vacker hylla och mysiga saker på den !!Kramar Susanne ♥