måndag 9 augusti 2010

Nya kuddvar och en gammal byrå!


Idag har jag en dag hemma, maken sitter på Baldersnäs...ledig är man dock inte, här ser det ut som en bomb släppts , när man aldrig hinner vara hemma annat än när man målar...ja och så är ju loppisen öppen förstås.
Dessa fina kuddfodral som jag köpt av Ullis, (Leva på Landet)
har äntligen fått sin plats i soffan!!


Visst är de fina !!
Gulliga Ullis sände även med en tag med ordet lycka!!
Och här får ni en glimt av vårt nya möbelinköp!!
Denna superfina gamla byrå hittade jag på Blocket i fredags...så i ösregn for vi Till Hammarö för att hämta hem denna skönhet,den har fått en plats bredvid öppna spisen , men den är väldigt hög och bred, så vi får se om vi byter plats på denna och den cremegula skänken, vi får känna oss fram....dörren i bakgrunden används inte då kapprummet är på andra sidan, så den ska täckas när lämpligt objekt infinner sig!
Skivan på byrån har varit marmorerad en gång, men var i dåligt skick så förra ägaren har målat den vit, resten är original!:)
Det får bli en ny marmorering när tid infinner sig!
Parhörnskåpen har vi sålt.

Just nu målar jag en mörkläggningsrullgardin till ett barnrum....som alltid inspirerad av Elsa Beskow ,fast i min tappning.
Det går att beställa många mönster och färgställningar , ifall intresse finns, kika in på min hemsida www.123minsida.se/hemtrevnad
Ha det!8 kommentarer:

Helena sa...

Hej Marie

Jag kan inte se att du har det rörigt hemma hos dig=). Du har underbara möbler och väldigt bra smak på inredning tycker jag.
Jag hör av mig när din blomma har kommit =)

Kram Helena på Blomrum

Sköna o Gröna Ting sa...

Hej Kära Marie!!!
Vad nyfiken jag blev nu då:)
Vill mer än gärna att du skickar mig en bild på det där skrivbordet.
Jag kan ju ange max storleken så vet du om det är lönt att locka mig eller inte!
Här kommer dom:
Längd: 120 cm
Djup: 45-47 cm

Platsen det skall stå på är ganska minimal därav dom små måtten, vet i katten om det är möjligt att hitta ett sådant litet?
Tack för hjälpen så länge...
Kram
Marianne

marianne_renard@telia.com

www.nygamlajag.blogg.se sa...

och jag är lycklig köpare av hörnisarna!!! Hjälp, fick nästan panik när sms:et kom mitt i festförberedelserna....phu, nära ögat! betalningen fixade jag idag :)

Lajsan sa...

...det är just den gröna kulören som blir pricken över i:et här :) Synd du missade Parkenkvällen :)

Skogslyckan sa...

Så många vackra inlägg jag missat hos dig när jag vart på semester. Åh vad jag tycker om snedklaffs byrån du köpt till köket! Och det vackra träsnideriet ovanför dörren..
Kram Pia

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att örngotten har hamnat på plats. Passar ju bra i din soffa. Så fin byrå ni har köpt. Du hittar säkert den bästa platsen när du får prova dig fram.
kram Ullis

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Vilken härlig byrå, jättefin! Beundrar även din målning ur sagoboken...
Carin

Skogslyckan sa...

Hej! Jo då har vi nog likadan ringar. Min är slät men rundad och med stenar som formar ett hjärta..vad kul. Den är så vacker!
Kram Pia