söndag 26 december 2010

God fortsättning!!


Hej på er, och god fortsättning på julen!
Hoppas ni haft en fin jul, det har vi haft...
Var hos mor och far på julafton, och igår och idag haft lugna dagar hemma, länge sedan man bara kopplade av!
Fast jag har ju förstås fått en förfärlig nackspärr, så jag kan inte varken sitta eller stå rak, så är det ju när man slappnar av..antingen detta eller migrän..suck..men, men man får försöka njuta av stillheten ändå:)
Här är vår sal i juleskrud...fick förstås ta en ryck i morse igen, då hela rummet var belamrat med allsköns julklappar, spel godis, mm...så man får väl skylla sig själv att man inte blir av med nackspärren förstås....

En lite mindre gran än vanligt har vi, och det räcker gott i vår lilla sal....samma pynt som alltid, vita gammeldags julkarameller, röda kulor, flätade hjärtan och halmpynt, ingen glitter och glamour här inte, men det är käckt hos andra:)

Röda julstjärnor fyller den lilla docksängen nu i juletid, jag hör till dem som gärna vill ha lite rött här och var:)


Även lilla bakelsesoffan har fått julstass i vitt och rött!


På spisen glittrar det och glimmar i alla fall, av levande ljus mot spegelbakgrund.
Önskar er alla en fin kväll , själv ska jag se på Lassgård i 1:ans miniserie kl 21.00.
Ha det!




4 kommentarer:

Country Hill sa...

Önskar Dig också en god fortsättning på helgen! Är inne och kikar här allt som oftast men har varit dålig på att lämna kommentarer. Som jag skrev för ett tag sen så kommer min far från Långed och jag har tillbringat många fina somrar där, ja jag har fortfarande släkt kvar där. Pappa har varit hos oss mycket i jul och vi har undrat så var butiken ligger. Jag kommer ju ihåg mjölkaffaren och köttbutiken en halv trappa ner men det är ju evigheter sen.
Ha en fin fortsättning på helgen!
Kram Lena

♥ Pia... sa...

Hejsan och god fortsättning .. har precis sett Lassgård.. det var bra tycker jag ..riktigt spännande.. Fint du pyntat i salen.. ja jag tycker att rött ska vara med på julen oxå.. så det finns litt varstans hos oss med. Just ikväll råder det lugn och ro.. sonen och barnbarnet har farit hem te sej en stund. återkommer i morn kväll och då ska han hussera hos oss nåra dar.. den 7,5 årige sonsonen.. medan fadern jobbar:).. Jag hoppas att vädret är ok så vi kan vara ute och åka pulka m.m.. för nu behövs det röras på fläsket:).. önskar dej även ett gott nytt år som kommer snart och att din nackspärr är försvunnen innan dess..kram..Pia

Nyanser av vitt sa...

God fortsättning. Jag gillar också rött nu i juletid.
Agneta

Marias Hörna sa...

Hej Hoppas din julhelg varit skön...trotts nacken ! Ha nu en god dag från Maria