torsdag 11 oktober 2012

Sängkammarn


Hej på er, denna kalla oktobermorgon.....här ska ni få ett par bilder på vårt sovrum.

När vi köpte vårt nuvarande hus blev det så att säga lite akut panik, och det blev väl inte mina drömmars hus direkt....vi var först lovade ett annat hus  och fick löfte om att sälja vårt gamla först ,och fick ett par månader på oss av den husägaren, muntligt vill jag  tillägga, helt plötsligt skulle en bekant/släkting ha det huset, vi hade då precis haft vår första visning, det hade alltså inte gått en vecka ens på den utlovade tiden...vårt hus blev efter budgivning sålt efter 6 dagar, och där stod vi alltså utan hus!
Sedan fanns det naturligtvis inga hus till salu i det skick vi önskade, och bara små hus eller stora hyresfastigheter,  dessutom ville vi att minstingen som skulle byta skola skulle hinna få rota sig lite, det blev därför ett hus från 1946, och egentligen i minsta laget för oss, då det bara är på 90 kvadrad, det tillkommer som tur är en källare på 100 kvadrat,samt en oisolerad vind....källaren var fuktskadad och den har vi fåt t både dränera och isolera...nu hoppas vi snart kunna isolera vinden till tonåringen, så det finns att göra, dock inte så roliga utgifter, så det blev mycket budgetrenovering inne i huset.

Här har vi då sovrummet både före och efter, här fick vi helt avlägsa fula tapeter ,måla takoch slipa och måla golven grå...fortfarande har här inte kommit upp så mycket tavlor och dylikt, men det får bli efter hand....
fönstren är stoora och fula tycker jag, men ideer finns, vi får se när tiden finns;)
Är det förresten bara jag som tycker nya blogger är krånglig, ja vill ha det uppspaltat när jag skriver och skriva mellan bilderna, men det går inte,någon som har tips??
Allt för idag, ha det!

1 kommentar:

Annika sa...

Ja då blev det verkligen snabba ryck..:)) men jag tycker det ser ut som du har lyckats få till det ändå... fina bilder... härlig sovrumstapet... väntar med spänning på mera..:)) ha en go da...:Kram Annika