onsdag 12 november 2008

Skifferskyltar.....och lite annat...


Det har blivit lite fler skifferskyltar målade....nu ska jag bara hitta röd/vitrutiga band , som jag inte fick tag på sist....
Är någon intresserad så maila bara ,så skickar jag gärna!


Änglahänge, handmålat förstås....50 kr.Jag älskar som ni vet vita cyklamen!!!!Jag har faktiskt hängt upp julgardiner i ena köksfönstret redan....gröna med tomtar på.......
NEJ, verkligen inte, haha!!!!
Vita med mörkröda broderier...men eftersom guben måste hjälpa mig flytta gardinstången utåt , för att broderiet i längderna ska kunna synas bra...så får ni se det nästa gång.
lade iallafall på mina urgamla stolöverdrag med lite julkänsla.....nu har jag ställt mina grå gustavianska stolar i köket.....de fina vita allmogestolarna gick inte att få så långt under bordet tyvärr, och dessa gamla stolar har kortare sits, så de passar bättre i vårt smala kök....
Idag ska jag pyssla lite mer och kanske baka lite... vi får se, man brukar hinna hälften av det man tänkt med en lilleman i huset!
ha det gôtt!

12 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ohhh, så mycket fint du visar, vad du är duktig alltså, en riktig konstnär !
Vet du, roligt att du såg den broderade löparen som låg där på stolen hos mig, den har min mor broderat åt mig, jag fick den för någon dag sedan...jag ska visa hela sen på bloggen..
Ha det gott
Kram Anette

Morfars bod sa...

Fint med skiffer, och vilket snyggt
tyg på stolarna.
Hoppas du hinner med pysslet idag.
Ha det bra, Vilda Tanten

LillaFlisan sa...

Så fina skyltar du gjort!!!

golvet, det svart och vitrutiga...
Så härligt!

Kram

Flisan

www.nygamlajag.blogg.se sa...

sedär ja...fler som är inne i julvibbandet. Jag har bestämt mig, får bli rutigt i köket....ska bara se om jag kan rota fram det gamla tyget....Du hänget blev perfekt på gästtoan!

Lallis - liv och leverne sa...

Du, de där skyltarna är ju underbara. Du är verkligen urduktig!
Kram Lallis

mig & alice sa...

Hej stumpan.

Jag har köpt mina änglavingar på Dollarstore för 50 kr!!
Har du något Dollarstore i närheten så skynda dig dit, hihihi.

Jättefina skyltar du gjort!

Ha det så gott.
Kraam
Melinda

Ullis/Leva på landet sa...

Det skulle inte ha förvånat mig om det varit sant med gardinerna, *s*. så mycket fint du pysslat och gjort. Vit cyklamen är ju underbara.

Kram Ullis

Viola sa...

Du är alltid så kreativ och gör så många vackra saker, skyltarna är ju för rara och tyget så härligt, kram från VIOLAN

nygamlan sa...

ha, ha, ha, du ta dig en glögg du, så ska du se att färgerna gör sig så fint så! Du vet, jag gillar ju färger och en blandningar, så för mig låter det bara nice! Du vet, här är det som en Bazar rent av! Hjälp, du kanske får spunken när du kommer hit! Bästa att ladda med mycket glögg du! Jag har 3-4 sorter på lager nu, så jag ska se till att bedöva dina färgintryck ;) Jag är helt säker på att det blir hur fint som helst när du grejar och donar där hemma. Har du ett grunt, smalt skåp till övers, som jag kan ha i matrummet, så kan jag vara till hjälp :) Hade inte du något i den stilen i ditt gamla kök, kom jag på just nu?

Gnistrande snö sa...

Vilka fina skyltar, skiffer är ett så härligt material!

Kram
Katarina

Noll54/Eva-Karin sa...

Vad fint det är med cyklamen!!! Men jag har ingen tur med dom. Visst skulle man hinna med mer,,men njut av lillen!! Snart är han stor, jag tycker jag hann mer när dom var små,,,nu tror jag jag softar istället på kvällen,,,

Kram Eva-Karin/noll54

Annaewa sa...

Vad fina skifferskyltar, en häftig ide!!Och fina krokar i badrummet, var har du köpt de? Det är flera krokar på en.
Ha en jättemysig kväll! Kram Annaewa