torsdag 25 juni 2009

Gamla bilder och nya mönster....


Jag har inte hunnit ta några bilder på några dagar , då jag målar rullgardiner mest hela dagarna:),men jag tror inte att jag visat de nyaste mönsterna som jag målat upp...?
Här är bilden som vi hade med i annonsen i senaste Lantliv....nu går det ju att förstora genom att klicka på bilden här...annonsen är ju pytteliten, hihi!
Bordet med linnebeige dekor finns på min hemsida ...


Denna gardin målades i vitt på vitt...just nu håller jag på med en likadan, fast med ett annat monogram då förstås...därimellan målas det i "väggfältsmönstret" som jag visade häromdagen....senare väntar grå lagerkransar .... det är såå roligt att det finns folk som gillar mina mönster!!:)


Måste ju visa blommorna från buketten som guben min kom hem med för flera veckor sedan,tänk att vissa av dem står ännu?!
Nu har de fått flytta ut i hallen....kan ju vara kul med en färgklick där!


Min egenklottrade besticklåda med likaså egenklottrade handduk....fast denna bild är tagen för någon vecka sedan, nu står inte de grå gustavianska stolarna i köket längre...utan de röda tolixarna som ni vet!:)
Allt för idag...eller i natt kanske...
Ha det gôtt!

12 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Du är ju så otroligt duktig att måla. Kan inte förstå hur du får till de så fint. Kan tänka mig att du verkligen njuter åt dina nya stolar.

Kram Ullis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättefina rullgardiner, nummer två, vitt på vitt är helt sagolikt fin. Och din målade servett med monogram är hel-läcker.
Ha en solig och fin helg
Kram AnnaMaria

Annika sa...

VAd du målar o står i nu i sommarvärmen... dina rullgardiner är såååå vackra.... gillade den i vittvitt... här liggs det bara på stranden o pösas.....:) idag blir det hantverksmässsa i Brunskog... trots värmen..... brukar vara så mycket vackert att kika på där... ha det gôtt i helgen.. Kram Annika

Vita små hjärtan sa...

Men så duktig och händig du är!!!
Kram Agnetha

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

så fona de blev...ljust o luftigt!!vackert med vitt!

Ha en härlig helg i sommarvärmen!
...Sola , Bada , Njuuut!!...
♥ Många kramar Mamma Millan ♥

Viola sa...

God morgon...blir alltid så imponerad utav dina vackra målningar..det är ju rena konstverken på dina gardiner..har inte beställt några ännu men det kommer framöver..kanske ev. ska flytta letar efter hus strax utanför stan så därför vill jag inte beställa några ännu...ha en skön fredag och hoppas du hinner att njuta utav det fina vädret, kramen

Kristall & Pynt sa...

Så fina rullgardiner, du är så duktig på att måla.
Trevlig helg. Kram

Vardags-mirakel sa...

Jättevackra mönster! Önskar dig en härlig helg, kram Eva.

Ingmarie sa...

Tänkte bara på dig nu...har nämligen lyssnat på Deep Purple
i en timme!Helt underbart!
Innan dess har jag målat tak och fått solsting(nästan)
Trevligt att kika in igen!

Kramar!

STENLYCKA sa...

Åh jag gillar dina rullgardiner de är så vackra och du är så duktig på att måla.
Önskar dig en skön söndag!
Kram

Gårdsromantik sa...

Men så vackra gardiner - måste genast kolla in i din webbutik!

Kram Maud

Anna-Lena sa...

Dina gardiner är otroligt vackra. Du är så duktig på att måla. När vår renovering är klar drömmer jag om sådana fina rullgardiner till vårt nya sovrum. Det skulle passa perfekt! Må så gott i sommarvärmen.

Kram Anna-Lena♥