fredag 6 november 2009

Första snön!!


Ja, igår så om då första snön som lade sig...och jag vet inte riktigt vem som var mest glad, Eskil eller hans jultokiga mor som gillar när det är vitt på marken!?
Eskil tittar längtansfullt ut genom fönstret i går morse, sedan var han ute och lekte lääänge!
Själv satt jag inne och målade...och tittade längtansfullt ut då och då, haha!
Nä, nu ska jag fortsätta på skifferplattorna.......
vill bara önska er en fin helg först!

6 kommentarer:

anneli sa...

du den snön förde med sig en del bekymmer.......det blev ju lite småkaos här på morgonen, men det ordnade upp sig. Gråväder likt en dyblöt lovika..bevare mig! Men nu ska jag sjunga upp mig inför grande finale...trevlig helg på er!

Anna tassar in sa...

Mmmm det lyser upp när snön faller..men nu är det regn här igen..så brukar det ju vara..lite hit o lite dit..

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Här har snön visat lite men försvunnit. Det regnar mest nuförtiden. Mörkt och blött. Tur att vi kan tända våra ljus och mysa!
Trevlig helg önskar jag dig!
Carin

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Ja, visst åkte rätt person ut igår. Tove lär ha låst in sig på toa efter juryns utlåtande. Hon är ju så ung, men så duktig. Gillar henne. Naturlig och "oförstörd". Annars är de ju skickliga, på olika sätt, alla som är kvar.
Nu snöar det för fullt!!!! Har bakat mitt grekbröd och sedan blir det ut i snön en stund för att få in uteluft i lungorna.
Carin

Fågel Blå sa...

Ohh vilken stämningsfull bild!
Kram Kathrine!

anneli sa...

Så roligt att det blev uppskattat! Jag tvekade lite på idén..men sen tyckte jag att ni verkligen är värda en lyxweekend på tuman hand och chansade...för ni verkar ju inte ha några problem med att dra iväg på långturer vilken lördag som helst;) Jag har hört att det ska vara ljuvligt där uppe i Hyttan....