tisdag 16 februari 2010

2-års jubileum!!


Ja jisses, idag har jag stapplat mig fram i bloggvärlden i två år!
Kul har det varit, jag kan väl inte påstå att jag har lärt mig så mycket finesser ännu, men ni är ju trots att några som troget kikar in, trots min brist på tekniska finesser, tack för det:)!
Så här såg det ut förra året vid denna tid ungefär...just nu är det inte mycket att plåta här då det är färg, rullgardiner och penslar överallt, kombinerat med Eskils alla papper, då han nyss lärt sig vika loppor och flygplan...ni förstå hur mycket papper det ligger här nu va!?


Ja som ni ser är det inte mycket som är likt sig....möblerna byts ut:)......men stilen är densamma som den varit i alla år....matsalsmöbeln hämtade vi i Mullsjö...och sålde till Mullsjö, världen är liten, hihi!
Så vill jag också gratta goa väninnan T som fyller år idag !
Ni glömmer väl inte bort att boka årets finaste inredningsbok Lantlig charm, av Lantlivsanette och Katarina , jag är som nämnt återförsäljare, och boken finns i begränsad upplaga, priset är 450 kr exkl. frakt klicka på rullgardinen till vänster så kommer du till min hemsida och kan boka via min mail.
Ha en fin dag!

4 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Åhhh vad roligt att se boken här hos dig !!!
Sååå fint du har det..jag vet hur man är, man byter ut möbler o saker hela tiden..fnisss..men det är ju så himla skoj !!
2-år..ja tiden går..och det var väl en himla tur att du började blogga !!!! så att vi får ta del av allt fint som du har och gör !!!
Kraaam Anette

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, tiden den går så fort, så fort....
Själv har jag bloggat lite mer än ett år och fattar inte alls vart tiden tog vägen. Men, just idag är det lite stillsamt för jag vaknade med nackspärr. Inte gott alls, och jag som har den mest hektiska veckan sedan jag sålde butiken. Men, då är det väl antagligen ett tecken på att jag behöver ta det lite lugnt idag......
Så kan jag ta nya tag imorrn hoppas jag.
Kram Mia

Majas skafferi sa...

Hej! Grattis till dina 2-bloggår!
Vad fint det var med en svart rullgardin,och de två tavlorna på sidorna av fönstret!
Ha det bra!

lajsan sa...

Grattis på 2 års dagen :) Det har flyttats lite möbler på den tiden ;) Ska du med på föräldramötet i morgon - så kanske du kan ta med det då? Kr?