söndag 28 februari 2010

Gamla handDUKAR.


Förra veckan kom min mamma och pappa med dessa fina gamla kökshanddukar....inte hade jag råd till att ha dem till handdukar inte...de får bli fina dukar i salen nu i vårtider:)
Maken kom hem med fina tulpaner i fredags med...det är ju alltid trevligt!


Visst är det enkla vackrast...och ett K som i vårt efternamn var det också:)

Och så fick jag låna mammas fina paradhandduk, tänkte att den kunde ge lite inspiration till något nytt rullgardinsmönster...med tillsvidare får den hänga som dekoration på salsskåpet.
Vill påminna om att det endast finns tre st. ex. inredningsböcker (Lantlig Charm) kvar att förboka nu hos mig....passa på, det är ju inte säkert att det kommer en till upplaga, och den säljs endast genom återförsäljare, inredningbutiker.
Nu går vi in i vårmånaden Mars.....
Ha det!

7 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

Håller med dig om att det är synd att torka händerna på de vackra handdukarna. Så gott att vi går in i mars nu. Ska bli härligt med våren känner jag. Tänk, nu är jag i bärandet igen. Det var ju för ett år sen ni var hos mig och jag bar då också *ler*
Ha en fin vecka!
Kram Mia

♥ Pia..... sa...

Hejsan..ja visst ligger handduken bättre på bordet..förresten vilket fint bord..är deet linoljefärg grå??..snyggt ..fortfarande kan jag inte bestämma mej om bordet i kökt ska bli vitt eggskalsvitt eller grått??..snacka om beslutsångest:)... hoppas du får en skön och go sportlovsvecka med alla dina barn..
kram..Pia

STENLYCKA sa...

Underbart vackra handdukar.
Önskar dig en bra början på vårmånaden mars.
Kram Raina

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Marie!

Visst är det härligt för nu kan man ana vååår! Jag blir så glad.
Vilka fina handdukar du visar och jag älskar monogram. Jag ska börja sy till min syster dotter nu, på vita fina örngott vill hon ha monogram i grått. Härligt!

He det fint
KramKram
Lotta

Vita små hjärtan sa...

Mysigt med gamla handdukar!
Ditt skåp är ju urtjusigt!!!!
Kram Agnetha

Ullis/Leva på landet sa...

De handdukarna är ju så vackra så de vill man ju dekorera med istället. har ett antal jag också som jag funderar på att använda på olika sätt, kanske blir några kuddfodral, vi får se.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Viola sa...

Vilka vackra handdukar..passar så fint på matbordet och de lånande kommer du nog göra ett underbart mönster utav, vintern har kommit tillbaka igen på allvar, vad trött men blir, kramen