fredag 12 februari 2010

Fredag...igen...


Ja, nu är det ju fredag igen...grått och trist är det idag...iallafall så tidigt som jag tog mina bilder....här är inte mycket nytt att skåda, en vas med forsythiaris, som jag hoppas slår ut i gula fina blommor snart!:)
Annars står julenarna kvar i fönstret, har inte hjärta att slänga dem ännu, inbillar mig att jag ska kunna hålla dem vid liv , så jag kan sätta dem i järnurnorna vid trappen...vilket skämt va!?


Idag blir det några detaljbilder från äldste sonens rum...idag kommer han hem, och vi ska fira lite i familjen, han fyllde nämligen 20 år igår!!
Passar på att göra lite reklam för mina rullisar då, hihi...denna i linnebeige med bolsterränder i blått och svart och svart text gjorde jag till hans förra födelsedag, de går att beställa med valfri text förstås:)
Lampan är väl snygg, den hittade vi i höstas på MIO.

Annars går rummet i gråbeige med blå detaljer , som han haft hela livet, det är hans älsklingfärg!
Han älskar allt som har med högtalare och radioapparater att göra
, därför pyntas det glatt med gamla sådana!

Även nyare varianter finns i en uppsjö!Måste bara visa Tigras favoritplats...hon älskar att vara ute...annars står hon här i trappfönstret och spejar....hela fönsterrutan är full av nosavtryck, hihi!
Önskar er alla en fin helg!7 kommentarer:

♥ Pia..... sa...

Hallo . Men du säg inte att du INTE har sol än..såå strålande som den visar sej nu idag..härligt vinterväder med andra ord..mysig & go vovve som gör nosavtryck i föntret
såg dina vackra rullisar..den i sonens rum var så snygg...då blir det storkalas i helgen förstår jag..grattis till 20 åringen..
kram..Pia

anneli sa...

Grattis i stugan. Kalas hela helgen nu då :) Tror absolut att du kan få julgrönskan att överleva - helt klart värt ett försök. Vilken underbart väder vi har idag! Vågar inte kolla tempen dock...väntar lite med det.

Mitt Stugliv sa...

Hej Marie!
Här har kommit massor med snö inatt i Nyehusen Skåne och det vita vinterlandet ät fortfarande vackert. Fast det är klart, lite längtan har man ju til våren.
Jag gillar verkligen dina rullisar som skulle kunna passa fint i vår nya lägenhet som vi ska byta till. Jag återkommer.

Ha det fint
KramKram
Lotta

Anneli sa...

Vit text blir jättebra...hallonrött...cerist...rött...plommon tror jag passar bra - men du vet bäst!

Ullis/Leva på landet sa...

Så skönt med fredagar. här var det sol både i går och idag, men det har även varit dimma i dag.

Kram Ullis

STENLYCKA sa...

Tittar bara in och önskar dig en underbar Alla Hjärtans Dag!
Kram från Stenlycka

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Du har så mysigt i ditt hem. Med mycket fina mysiga detaljer!!!
Ha en mysig kväll!
Kram Agnetha