söndag 28 november 2010

1:a advent och skyltsöndag.


Idag har vi haft skyltsöndag med tipspromenad runt om i Dals Långed, tyvärr var det riktigt busväder, men några trotsade kylan och snöyran iallafall.
Ja, det blev iallafall julstämning!
Här är mitt skyltfönster, svårt att fota genom rutan, med lite kan ni ju se...


Även ute får man ju ha det lite vackert!
Nä, nu ska jag äntligen ta mig en kopp kaffe, har inte hunnit med mera än en halv kopp i morse...
ha en fin adventskväll.

6 kommentarer:

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Mysigt med julskyltning istället för att gå i shoppingcenter! Brukade längta till skyltsöndagen hemma i Norrland!

Kram från Australien♥

Rummet för välbefinnande sa...

Hoppas du haft en bra dag! Själv har jag gått och myst och tagit det lugnt idag. Plockat och grejat lite. Tänk att huset kom Marie!!!! Det är så härligt.
Sköt om dig och ha en fin vecka.
Kram Mia

Lajsan sa...

ja det var allt ett himla busväder. Jag hade faktiskt tänkt mig ner och sedan hinna med en sväng till Bfors också...men det fick faktiskt vara. Var inne i Bfors med A för dom skulle sälja bröd och väglaget var riktigt kass, så det fick bli hemma pyssel, eller rättare sagt mer åt röjarhållet. Fantastiskt fin fönster! Är det i "mina" gamla lokaler ni håller hus, tycker jag känner igen dörren.

LantlivsAnette sa...

Men sååå vackert alltså..vilken ljuvligt fin Julskyltning du har gjort..och jag ser såna där änglahängen där också, såna har jag också gjort i år..
Kraaam Anette

Lajsan sa...

Glömde säga! Den enda kakan som var till oss (resten gick ju till försäljning så inte en smula i frysen här heller...) I allafall, den sffranskakan var ditt recept! kollade in skifferplattan på bloggen :) Russin är inte övrig familjen förtjust i, så jag hävde ner lite mandelmassa och valnötter i stället...Mmmmm - tack för ett perfekt lätt recept för min smak - nu kanske det kan bli fler kakor även i detta hus!!

Linnea sa...

Hm, ja det var busigt värre det där vädret men trevligt hade vi :)

Ses till morgonen, kram Helena