torsdag 25 november 2010


Några bilder från förra året vid denna tid....denna superfina strut har jag köpt av Katrine som har bloggen Fågel Blå.
Spegeln köptes på brocanten hos Min lilla veranda Marie.


En tradition här sedan tidigt 90-tal, då jag fann den i en julbok...behöver jag säga att den är supergod, har inte bakat lussekatter sedan dess...däremot går det åt ett stort antal av denna kaka vart år.
Praktiskt dessutom att ha receptet upphängt på väggen när man bakar ofta ,eller hur!


Det ser ut som det var dåligt med snö, inte mycket är sig likt, bordet , soffan, ljusstakar samt koppen är sålda.Stolarna finns till salu i butiken , annars är nog det mesta kvar, , soffan står dock inte vid fönstret.

Jisses vad man flyttar och grejar, nu har inte mycket blivit gjort förrutom rullgardiner då....ska göra lite strutar och gammeldags julgranspynt idag tänkte jag...Oj vilken tråkig bild, den kom med på köpet liksom...öppna spisen förra året, nu har jag ju hyacinter i urnorna ,och hyllan hänger på motsatt vägg annars är det ganska likt..till och med den fula tjock TV:n står kvar , önskar man kunde bygga in den nån stans...
ha en fin dag.

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad fint du har det..bara vackra saker..mmm man njuter..
Du..jag har en liten efterlysning på min blogg, där i aknten, kolla sen då du har tid, söker efter två gamla järnsängar, ifall du trillar på några så hör gärna av dig till mig..
Kraaam Anette

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Hej där! Mysstämning på bilderna! Hoppas att du inte fryser så mkt utan kan elda! Här biter det i kinderna men det är vi ju van! Iallafall inget snökaos!
Ha det gott!
Carin

Helena på Blomrum sa...

Hej, du har det så fint Marie, du kan verkligen få ihop det på ett bra sätt.

Kram Helena