måndag 15 november 2010

Bara två veckor kvar till advent!


Hjälp , mindre än två veckor kvar till första advent, och jag känner att jag inte hinner med... vi ska dessutom ha stor skyltsöndag i butiken med förtäckta fönster som var brukligt förr, så då måste man ju lägga ännu mera krut på skyltningen...ojojoj...kul ,men tiden räcker liksom inte...
Så här hade vi det förra året vid denna tid.... ljusstaken i fönstret skenade ju i popularitet i bloggvärlden förra året, vi var många som föll för den!

Den turkosa antika kotten köpte jag på en auktion för säkert 15 år sedan, och den har hängt med!
De silverfärgade kulorna så är så populära nu, har jag haft ännu längre, de såldes av JYSK!! för säkert bortåt 20 år sedan!
Strutar med enriskvist i , kör jag säker en repris på i år också!:)


Köksfönstret såg ut så här...egenhändigt målad rullgardin förstås....och de antika gardinlängderna är från en auktion som hölls för vår granngård, så de är extra kära!
Nä, nu ska jag ut med vovven så snart en av sönerna fått frukost.
Ha det!

10 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Nämen ohhh så fint...himmel alltså vad vackert du har det !!
Visst längtar man till advent nu..ojjj så mysigt det ska bli..
Och du som har en butik och får Julskylta !! Jag saknar min butik väldigt mycket nu i Juletider...
Kraaam Anette

Norrfrids Eija sa...

Vilket roligt jobb du har, men kan bli mycket av det goda i juletider förstås! Du är så duktig på att måla rullgardiner...vad för slags tyg målar du på? Är det färdiga moderna rullgardiner eller sådana man hade förr där man rullade upp gardinen för hand?
Eija

Anonym sa...

Så mysigt du har gjort! Kram från Ankipanki

Vintage House sa...

Hej
Så mycket vackert att vila ögonen på roligt oxå att få ha en butik att pyssla med..
Ha en skön kväll
kram
sandra

Lajsan sa...

Jag vet...det är otroligt vad tiden går. Sa just det på jobbet idag...att en timme måste gå fortare nu för tiden är vad den gjorde förr...Nåväl, jag försöker ta det med ro, jobbet tar ju den tid det tar och fritiden är ju för det mesta fylld av annat - så tiden till att piffa och blinga är ju starkt begränsad. Men när den uppenbarar sig - är det ju så himla roligt! Nu för tiden lägger jag tiden i första hand på det och mindre till städ. Man måste ju välja för annars går det ju inte..Men så roligt med Julskyltning! Är det till första Advent? Jag skulle verkligen vilja hinna komma ner till butiken. Ska försöka få till det någon dag. Nu har jag köpt en tyghissis till Kammaren för att få det lite mer inbonat. Så jag beställer en rullis till köket istället. Lättar med motiv där tycker jag. Men innan jul har du väl mer än fullt upp - så vi tar det efter - det är ingen panik..Ha det så bra!

Viola sa...

BIlden på fönstret så vackert så...nu är min hektiska tid över och hoppas nu att dagarna blir mera normala så att säga, är så nöjd med helgen som varit, kramen

Marie sa...

Så mysiga bilder från erat fina hem och visst längtar man allt lite till advent nu.

Trevlig kväll!
Kram Marie

Kristall & Pynt sa...

Hej vännen!
Så vackra saker du har där på bilderna, och den ljusstaken föll jag oxå för.
Ha det gott
Kram Sofia

Hobbykällaren sa...

Visst är det en kul tid nu med allt pynt och pyssel, men som sagt det går nästan för fort. Och julskylning är ju fantastiskt kul, men liiite stressat innan man vet att allt är med. Ha det gött. Kram Anna-Karin

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Åh, så vackra bilder. Dina gardiner är verkligen fantastiska. Tack för kommentaren hos mig och jag log lite när jag läste om den rosa tunikan, den köpte jag nämligen åt mig själv. Hoppas att du får tag i den.

Ha en fin vecka och lycka till med allt ditt stök!

Kram Anna-Lena